Followers

Saturday, October 29, 2011

Enjoying time

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Hello peeps! How's your weekend?


Heaven gila kan bile stay at home apepom boleh. Same goes to others. Dunia habes belajar memang seronok haha! Kalau duduk hostel dulu aku rasa every minutes, hours mesti pikir nak study (eceh) or class. Takpon pikir eh nak pegi makan mane tengahari ni? -_-' But honestly, actually bila dah habes belajar, benda yang kau tak suka automatic akan rindu sobsob. Apatah lagi benda yang kita suka lagilah rindu gila. Oh I MISS MY BESTIE damn much! T_T

Ok habes pasal rindu.

Semalam pagi-pagi lagi bangun terjah Munduk, Thailand. Lagi? Yes, sebab akak sibuk nak pergi cari something kat sana (eceh kata orang padahal diri sendiri yang nak pegi haha). Lagipun kalau yang kaki jalan macam aku, kompem tak jemu pegi. Sebab the whole things are cheap! Murah gila ok.


 berchamwore memang perlu kan? -_-'

 more? ok fine!

 this is my mum. the best mum ever! ;)

Just like i said before, nak pegi Munduk haruslah naik bot. Best gila naik bot sebab aku jaranglah boleh tengok bot selalu kan haha. Memang jakun. U just paid RM1/each person then nak balek semula pon sama RM1/each person. Murah kan?

 hello! kami atas bot \^^/

bayangkan kalau kat tempat kita tudung cotton (ade awning) harga dalam rm45. tapi kat sini you just can get only RM18. sangat murah. boleh borong lajulaju tanpa berpikir panjang muahaha!

ok candid. masa ni baru stat nak bebel apetah  -_-'

Aku tak sempat nak ambik banyak gambar pon sebab tibe tibe hujan turun lebat gila. Memang basah kuyup jugaklah. Nasib baik pakai selipar jepun tak pakai hills. Wuaaawuaaaa








For those yang taktau Munduk tu tempat ape, pegi baca entry ni ;D




www.tips-fb.com

8 comments:

alin alias on October 29, 2011 at 5:34 PM said...

seronoknya, bila la nak sampai sana..

Ihsan Arifin on October 29, 2011 at 6:12 PM said...

sayang ibu bawa ke sorga :)

misslysaemilia on October 31, 2011 at 2:20 PM said...

shopping abis neh ! ;) nak ole ole ! ahaha

LittleGurl on November 1, 2011 at 2:11 PM said...

alin alias : hehehe! jom pegi sana best!

LittleGurl on November 1, 2011 at 2:12 PM said...

Ihsan Arifin :erk awak silap entry ek? hahah! neway, yes, syurga ibu membawa ke syurga.

LittleGurl on November 1, 2011 at 2:14 PM said...

misslysaemilia : hahaha! shopping dlm ujan la bebeh. kebetulan pegi ujan pulak lepastu grrrrr. tu awal2 pgi lagi pegi dah ujan adoii. ok meh sini meh kite kasik ole-ole huahuahua!

Syariniey Amran on November 1, 2011 at 9:25 PM said...

comelnya die! :)

LittleGurl on December 15, 2011 at 3:05 PM said...

syariniey : kite sma-sama comel ok! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting