Followers

Friday, October 14, 2011

I miss u badly ;(

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t


Orang lain mungkin tengah bersorak sampai pecah anak tekak semata-mata sebab bola malam ni.  Aku pulak pandang bola tak tivi macam tadak perasaan. Dengar abang sebok dok sorak, cuma mampu tanya 'brape dah?' 'gol dah?' 'sape gol?' T_T

Hello first time i tak berapa nak esaited tengok bola ni. Padahal Red Warrior lawan tuh. Biasa kalau menjerit mesti terlolong macam kena histeria haha. Ok terkantoi perangai tak senonoh sobsob. Yelah, tengok dengan family tak sama bila terkinja-kinja tengok kat stadium. Tak best. Sebab yang terkinja-kinja itu cuma dalam hati, kat luar punyalah ayu kemain sebab takot orang kata ambboiiii over kau.

Tapi malam ni dan malam semalam punyalah hilang mood nak tengok bola. Hey sampai aku ingat bola lawan semalam, sebok tunggu bola tapi takde pon. Rupanya malam ni. Cis. 

Dan mungkin malam esok pon still mood hilang nak bergumbira. Yes, bergumbira jugalah tapi tak macam selalu. Hati gundah gulana. 

Honestly, semalam bila pergi hantar dia kursus, macam tanak lepas wuuu wuu. Padahal pergi kejap je pon lusa teros balek ^^. Biasalah kalau dah sayang sangat-sangat, hilang sekejap pon rasa tak senang duduk. I don't know other's feeling macam mana. Tapi kalau aku, rindu gila. Hanya Tuhan yang tahu.


i miss you badly umi ;(


teman tidur, teman tengok bola, teman gossip, teman masak, teman makan, 
teman jahit, teman selama-lamanya \^-^/







www.tips-fb.com

8 comments:

si ngokngek on October 14, 2011 at 11:36 PM said...

aii kak..tidur pun dgn mak kew...ahhahaa

Ku Azhar on October 14, 2011 at 11:56 PM said...

waaaaa!!!!!!!!! gud2!! :D

LittleGurl on October 14, 2011 at 11:56 PM said...

alamak! terkantoi sudah. hahaha

Izzatie on October 17, 2011 at 11:36 AM said...

awwww sweetnye :D

babe, i suke you senyum nampak gigi. comel sangat! hehe.

LittleGurl on October 17, 2011 at 3:32 PM said...

izzatie : alah gigi kite xcantik pon sebab gigi rabbit haha. kite nak pakai braces (hopefully). tp maybe bile dah start keje because it was too expensive ;(

i love to see ur smile darl, gigi cantik! jeleslah!

halila Ibrahim on October 18, 2011 at 12:15 PM said...

ermm .. akak jarang sangat pikr org dalam2.. kalau org sombong ke apa ka.. kak buat x tau jer.. jgn sampai ganggu kak sudahlah ... nanti kak balas balik .. hehe

hayatunfadzila on October 18, 2011 at 4:13 PM said...

aslkm..
salam perkenalan
terjah dari blog ben..

Ms Ef Abas on October 18, 2011 at 5:33 PM said...

kalau orang buat jahat dgn kita, kita doakan dia supaya berubah jadi baik dan tak buat jahat kat org lain pulak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting