Followers

Thursday, October 13, 2011

Wahhhhhhhh retis tu

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Hidup lagi bermakna kan kalau ade orang sayang, orang belai, orang ambil berat. Dan hidup lagi bermakna kalau blog kita orang pon suka singgah baca entry walaupon entry merepek bukan-bukan.

Tau tak kalau ade orang yang singgah kat blog kita boleh buat kita tersenyum sampai ketelinga tersengih tak terkata?

Tau tak kalau ade orang yang singgah kat blog kita sebenarnya bagi sumber inspirasi berganda-ganda untuk kita lebih rajin menaip sambil menguyah kekacang tak henti-henti?

Tau tak kalau ade orang yang singgah kat blog kita boleh buat self-confidence kita tinggi sampai ke langit biru?

Tau tak kalau ade orang yang singgah kat blog kita membuatkan kita rasa terharu sangat-sangat sehinggakan mengeluarkan air mata berbakul-bakul?

Lagi-lagi kalau blogger femes amos tinggalkan jejak. Rasa nak nangis tau.

Ini SERIUS.



Yuyu comel singgah sahur sini? pengsan!


Do you see that? Gadis gojes singgah sini jugak sobsob


Nampak tak sape tu? Kakak comel! Pasal entry kopi tu boleh baca SINI


Mat gebu kesukaan saya sebab selalu post resepi-resepi menarik sampai meleleh air liur -_-"


Even blog kita blog buruk, tapi dorang tetap datang jugak comments & follow sobsob












Terima kasih buat blogger terhebak sebab sudi singgah makan nasi kerabu kat sini. 
Next time kite hidang nasi dagang pula -_-'


Ok nak pegi sambung nangis sebab terharu T_T









THANKS TO ALL BLOGGER WHO SPENDING YOUR LOVELY TIMES DROPPING BY HERE! LOVE YOU GUYS A LOT! KORANG SUME BEST!

nanti kite promot korang one by one tau ;)

i'm really appreciated! 


*lots of hug*




Nota kaki : Sape belum register Churpchurp? Meh sama-sama join untuk dapatkan the best rewarded! ;)







www.tips-fb.com

15 comments:

AMMAR YASIR on October 13, 2011 at 12:31 PM said...

Mana ada blog ni buruk... Cantik lah blog ni. i like!!!

Zura on October 13, 2011 at 12:50 PM said...

mmg pun...besar maknanye bile blogger glemer nie masuk blog kite..:)

Ujang9897 on October 13, 2011 at 2:20 PM said...

mmg best kan kalau blog glemer dtg blog kita..=)


pembetulan.., gua tak glemer lg dari senarai di atas tu..

Izzatie on October 13, 2011 at 2:59 PM said...

Blog best mesti lah orang suke singgah babe :D Hehehehe . Tapi I tak famous pon babe , out of the league je rasenya :P

Anyway, I suka jugak lagu dekat blog you ni !

Suraya Faizal on October 13, 2011 at 3:42 PM said...

hye...sue xglammer...tp nk singgah jgk..hehe :)

Bella Ayub on October 13, 2011 at 4:06 PM said...

wahhh retis tuuu?? siapa siapa?? :P

LittleGurl on October 13, 2011 at 4:08 PM said...

Ammar : buruk la sobsob. Kite pon suke blog awak! (eceh ber'awak' pula haha)

LittleGurl on October 13, 2011 at 4:09 PM said...

zura : kan? rasa dihargai ;D

LittleGurl on October 13, 2011 at 4:12 PM said...

Ujang : ujang glmemer lah! Pssttt psstt lupe pulak nak link kan blog kak yana skali. adoiiiii next entryyy pleaseeee ^^


ehm ehm, blog glemer bukan blog yg ade ratusan ribu follower je, tapi blog glemer tu blog yg santai (even merapu pon), xpecah kepala bile bace, enjoy, kelakar and ade jugak unsur nasihat. ;)


suka korang berdouble lemon!

LittleGurl on October 13, 2011 at 4:14 PM said...

izatie : you are femes la babe dalam hati i. sebab i love to read your story. i kan berangan nak pegi aussie jugak hahaha!

best kan lagu ni? rapuh by opick! cepat pegi download kt 4shared.com sekarang hihi

LittleGurl on October 13, 2011 at 4:15 PM said...

suraya : kite pon xglemer jugak sayang tapi kite pon suka jalan-jalan singgah. nanti i pegi terjah you! ;D

Faizah Aziz on October 15, 2011 at 11:58 PM said...

Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe yea. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

lunashoppe.blogspot.com

Mrs. Lady's Stylo on November 24, 2011 at 8:29 PM said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Husnahyuna on June 17, 2012 at 9:39 AM said...

hehehe..salam kenal..
http://husnahyuna.blogspot.com/

Aya Zuki on October 7, 2013 at 3:04 PM said...

wahhh bestnyaa..blogger2 femes semua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting