Followers

Wednesday, October 12, 2011

Aku cuma seorang blogger

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t 
Hello semua!

Sambil makan goyeng pisang panas petang cemgini, ayuh kita berjoging joging betulkan urat saraf. Eh, joging sambil makan? Ok fine.

Sape tak kenal Abang Ben yang machos berbadan tegap sempoi sporting dan pandai masak sila angkat ibu kaki jari kiri cepat! 1..2..3..100..limapuluhribujuta orang bagos. bagos.

I paling suka gila kalau pegi blog abang ben usha dia punya menu bhaha. Yelah, tengah goyang kaki sekarang ni why not i cari benda yang bagos sikit nak buat. At least, dapat tambah ilmu memasak ececeh. Serius, abang ben punya resepi sedap hingga menjilat ibu kaki. Mafelusss yiba yiba!

Ok terbebel pula. 

Ok straight to the point. 


Tengah usha-usha belog tibe-tibe terpandang segmen INI 
Mari kita join ramai-ramai untuk mengeratkan silaturrahim ;)

I bukanlah blogger femes ames sobsob langsung tidak. Kerja berbelog ni saje-saje sebab dulu i suka habeskan dakwat pen tulis dalam diary. ;) Bila dah join community blogger ni rasa macam wowww ramainya orang berbelog! Lepastu jumpa pulak member-member blog yang gila-gila buat i tak kering gusi kalau i dalam keadaan gundah gulana. Pulak tu ramai pulak fashionista dalam blog heyyyyyyyy aiii suka tau tak! 

Blog i blog personal. Apa saja yang i nak kongsi, i akan tulis. Tade nak kondem orang lain nak kutuk mengata, langsung tade. Oh it is not called life kalau bukak blog semata-mata nak mengutuk orang, ye dak? Baik tulis pasal diri sendiri because I love myself more ;). Ataupon tulis entry ceramah sikit haaa.....

Indahnya dunia blog! ini SERIUS! I suka kenal ramai orang dan dikenali sebagai seorang yang very talkative dikalangan member-member and family. Bercakap tak henti henti once you know me haha. But unfortunately i selalu tak dapat join ape-ape gathering untuk kenal bloggers face to face sobsob. Korang pernah? Tapi communicate through cyber pon ok what? Hihihihi InsyaAllah maybe other times i boleh join sama kan yay! ;)

Banyak blogger yang jadi inspiration. Ok i pilih yang paling i sayang! Errrr yang lain pon sayang jugak tau. ;)

The happiest person in the world (guess so hihi). Sebab setiap entry yang kak ain post selalu nampak happy go lucky and comel double triple tau. Dah la comel, comel kuasa sepoloh pulak tu -_-'



Ok anda yang cantiks and kacaks! Ayuh kita berkenalan. I love to meet and get know peoples who love to know me too!*lots of hug*




Nota kaki : eh tetiba ber 'i' 'you' pulak? -_-'



www.tips-fb.com

12 comments:

kenshiro on October 12, 2011 at 7:17 PM said...

blog nie ade lagu lah!!!

ceriteraliyana on October 12, 2011 at 7:20 PM said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

budak penjara on October 13, 2011 at 12:24 AM said...

ak plak blgger yg baru di lahirkan..sila tunjuk ajar..haha

nurul nabila bt medan on October 13, 2011 at 9:16 AM said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

LittleGurl on October 13, 2011 at 9:23 AM said...

kenshiro : aaahhh ade lagu! best tak? ngeeeee ^^

LittleGurl on October 13, 2011 at 9:26 AM said...

ceritaaliyana : really? selamat berkenalan juge yana! ;) tq for dropping by.

LittleGurl on October 13, 2011 at 9:28 AM said...

budak penjara : hahaha budak baru la sangat! ;P kite pon blogger baru juga \^-^/

IntaNBerliaN on October 13, 2011 at 9:49 AM said...

akak singgah dari segmen yang sama.. akak follow sini yer ;-)

Lily on October 13, 2011 at 10:27 AM said...

time kasih dtg blog lily..hihihhi...
nicey cutey littlegirl....

onie on October 14, 2011 at 12:19 AM said...

okay dah jatuh cinta dengan blog ni....suka lah tu kak ain mai blog dia :)

fieda on October 15, 2011 at 12:03 AM said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

athieyrah fauzi on July 28, 2012 at 2:15 PM said...

Nice one... BW http://sencilloamor.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting