Followers

Wednesday, November 2, 2011

Kemalasan maksimum

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t




Yeah. It took a few days nak hupdate blog again. Omajay kenapa lately terasa malas membuak-buak nak hupdate belog? Sebelum ne kemain berniat baik kan nak blogwalking and post more entry memandangkan duduk rumah just goyang kaki tak habes-habes. Well i think the reason is because i got a very bad cough dah masuk a week dah. Whoaaaaaaaa saket tekak nak makan pon tak lalu. Oh yeah, tiap-tiap hari kena makan ubat, sape suka kan? Eeeeeee tak cuke la titewwwwwww (perlu ke eja ayat geli camni?) haha

Last week aku kan konvo. So macam penat sikit a sebab konvo haha penat konon. Yelah sebab nak rushing situ sini kan. Aku tengah editing sikit-sikit gambar konvo. Actually bukan editing apepom cuma just resize pictures. Gila lambat nak hupdate satu-satu so aku nak try cari solution dengan resize pictures kasi kecit. teeeheeeeee. Ok aku nak sambung main angry bird bai!





www.tips-fb.com

1 comments:

NadyaBubble on November 2, 2011 at 5:48 PM said...

whoa, tahniah tahniah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting