Followers

Monday, November 7, 2011

Little kiddo

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Little kiddo A : Eeeee tak sakit ke lembu tu?
Me : Eh mestilah sakit. Setiap makhluk akan merasai kesakitan bila dicabutkan nyawa (eceh aku konon nak kasi tazkirah sempena raya korban)
Little kiddo A : Aaahhhh yaya pon penah.
Me : Eh penah?
Little kiddo A : Aahhhh rasa sakit luka kat jari. Sakit sangat!!
Me : Yelahhhhhhhhh (tangan ke dada, mata ke atas)



Me : Syasya, meh tengok gambar lembu tadi.
Little kiddo B : Eeeeee tanak la. Kesian kat lembu tadi. 
Me : Habis takleh makan la daging lembu?
Little kiddo B : Tanak tengok yang kena sembelih je, tapi balik nanti makan jugak hihihihi
Me : Okkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....






Paling takleh blah.

Little kiddo A : Kejamnye manusia bunuh lembu!



-_-"



Yeah, little kiddo kalau di layan memang mengah nak jawab satu-satu. Tapi semua tu adalah tanggungjawab kita nak explain the whole questions. Kadang geram kot soal benda pelik-pelik. Yang tak logik dek akal. Tapi hello aku rasa sume little kiddo memang macamtu. Tanya terlebih-lebih zaman kecik kan haha. Then kita lah yang kena jawab satu-satu, and please jangan nak kelentong. Tolong jawab sume soalan dengan tepat dan berfakta. Kalau tak nanti korang pulak kena auta  ;D

Little kiddo A 7years old, Little kiddo B 12years old, Little kiddo C (kiddo eh?) 23years old 




www.tips-fb.com

2 comments:

Ihsan Arifin on November 8, 2011 at 6:56 PM said...

alah kakkkk dulu mase kecik kecik pun tanye macam macam jugak ;)

LittleGurl on December 15, 2011 at 2:50 PM said...

hehe tau tape! tanye over lagi kot haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting