Followers

Tuesday, August 30, 2011

Salam Aidilfitri, Maaf zahir & batin

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t


Hello semua!

Mari kita memanjatkan kesyukuran kepada Yang Maha Esa (Alhamdulillah) kerana kita diberi peluang untuk menjalani ibadah puasa dengan sempurna dan sekarang dapat bersama-sama meraikan Sambutan Hari Raya Aidilfitri di hari yang mulia (dah macam bagi ucapan atas stage -_-)

Hey saya kat kampung sekarang, sronok gila! ;D

Nasib baek balek Kelantan langsung tak jem. Aku taktau la kot hari lain jem teruk, tapi masa bertolak hari sabtu malam kul 9 jalan memang clear. Ade lah kereta atas jalan tu macam biasa tapi takde jem pon. Tapi lambat jugak sampai kul 8 pagi tepat sebab berenti kat shell, abang tido sebab ngantuk sangat. Ade dalam 3 jam jugaklah berenti tido kan. Dengan aku sekali tido, tapi forsure tak lena pon. Abang jela tido kemain sampai berdengkur.

Today is RAYA

Hari ne masak nasi dagang, hasil tangan dari umi tersayang. hihihi ;D Sedap hingga menjilat jari.

Pungpangpungpang makan siap-siap semua terus pergi rumah tok sedara. Tak masuk kampung halaman pon hari ni, maybe esok je sebab kat kampung arwah atok ade kenduri rumah pak sedara pulak. Haiya time raya ne la kan sebok nak buat kenduri kendara segala bagai. Saje lah tu nak kasi perot aku penuh lemak lagi. Huahuahuahuahua! Wakakakaka. Ok ok nanti lepas raya WAJIB pegi jogging untuk kempiskan perot boroi ;D

Semalam aku tak sempat buat cheese cake. Dah semangat letak bahan-bahan sume, lepastu mak sedara,pak sedara,sepupu pulak datang, so batalkan hasrat nak menganyam kek. Maybe malam ne kot aku baru nak berusaha buat cheese cake. Perghhhh cheese cake tu, aku tak pernah buat ne. Bese buat choc cake je. Rasa macam cuak je ne. Hamboi nak buat cheese cake pon nak cuak. Ekekekekeke ;D


Selamat hari raya Aidilfitri diucapkan buat semua, termasuk ahli keluarga tercinta, guru-guru tersayang, sahabat handai yang sentiasa disisi & semua kenalan tak kira blogger/facebooker sekalipun, maaf zahir & batin. Mohon ampun maaf diatas sume salah silap ok. Besela manusia normal mesti buat silap kan. Hihihi ;D

Love uols!





Nota kaki : yay! kite dah ade broadband. boleh on9 24hours! ;D




www.tips-fb.com

2 comments:

Billa.Bel on August 30, 2011 at 8:49 PM said...

:D

KAMIHIDUP on September 5, 2011 at 11:42 AM said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting