Followers

Thursday, September 8, 2011

Si gebu yang huduh

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t



Masa tengah menaip ne, tangan aku baru lepas menggetel popia kecik. Dah habes raya baru sibuk nak buat popia kecik. lepastu dah masuk ke 200 biji (biji?), aku dah bad mood gila sebab makin lama rupa popia aku makin huduh. HAHAHA. Inilah yang paling tak suka buat popia kecik ikat-ikat camgitu. Baek gulung-gulung macam biasa je kan. Tapi demi kakak tersayang yang beria benor nak popia lipat lipat ikat macamtu, ikot jela. Haish,saje nak kasi mood aku cepat down. Hamboi, popia punya pasal pon nak emo. KAHKAHKAH padahal sebab malas je pon. Dah tengah malam macamni mata aku dah berpinau, mintak dibelai. Paham paham ajela. hihihihi



Ni la si gebu yang huduh itu. Makin lama makin huduh si popia kena simpul. Gggrrrrrr

Alahai gebu gebu huduh pon bila digoreng sedap hingga menjilat sepoloh jari tangan jugak. wah wah wah! Bab makan sume sedap kan. Time nak buat bukan main malas. ;D

Ok lah nak pegi beradu. Baru plan (lah sangat) nak update pasal raya, si gebu punya pasal, habes spoil mood. HAHAHA. *alasan*



Bye!




www.tips-fb.com

5 comments:

Kongsi Apa2 Aje on September 8, 2011 at 1:17 AM said...

salam perkenalan...
sudah 4low awk...4low kongsi plak yer

huhu...nice entry. ingin kongsi entry...sila paste link entry cni...pihak kongsi akan tolong pomot
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih (^_^)

kuasai minda on September 8, 2011 at 6:07 AM said...

Orang yang buat popia gulung dan lipat2 simpul ni, sebenarnya orang yang rajin dan teliti. Kalau huduh mana sekalipun, andai berjaya menyiapkannya, pasti tetap dihargai...

sYafIk-wAy on September 8, 2011 at 8:02 AM said...

nak 10kg . hahahha

KAMIHIDUP on September 8, 2011 at 1:54 PM said...

ini kalau makan, tahu-tahu je dah habis sebalang. hee. :)

Mira Rahim on September 9, 2011 at 2:22 PM said...

bestnyaa :)

my feveret neh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting