Followers

Sunday, September 25, 2011

Hadiah istimewa Brad Pitt dari London bukan Almond London

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Omg, rasa tersangatlah teruja bila nama tersenarai oleh Brad Pitt untuk memenangi hadiah istimewa dari beliau yang kacak dari oversea! Mari tepuk tangan sama-sama untuk meraikannya.

Ish ish ish -_-'

Ada yang mula kerutkan muka dan berkata 'e'eleehhhhhhh'

Ye la yela. Sebenarnya bukan Brad Pitt yang menghadiahkan saya dua ketul hadiah tersebut, tapi adik (adik?) hensem kacak bergaya yang berbesar hati peparu jantung rupanya yang sangat sweet mengeposkan hadiah tersebut. 


Pergi terjah budak ohsem itu sekarang. (sila click nama beliau di atas) hihihihi

Beberapa bulan yang lalu (ayat macam nak buat pendahuluan esei -_-'), aku ade join contest by budak longhaffiz ni. So, aku saje jelah join memandangkan hidup aku sekarang dah x terikat dengan study or keje (belom ade rezeki). Tak kusangka rupanya aku berjaya! yay yay yay! hahahaha

Hadiahnya juga sungguh ohsem macam tuan dia.

Taaaraaaaaa!!!! mempersembahkan...

Calvin Klein Necktie
Hebak bukan? Oh aku nak kasi sape ne. Encik Fahrin Ahmad pegi keje tak pakai pulak benda alah ini -_-"


Kitchen Magnet (suka-suka hati letak nama -_-')
Uaaagrrrrrrhhhh teruja macam aii yang pegi london lalu merembat si comel ini ^_^



Kad Raya
Eh eh kad raya pon ade juga! Terharunya.



TQ a lot to Encik Hafizz
Next contest nanti i cuba join lagi ye. 
Tetibe menggunakan ganti nama 'i' selepas dapat hadiah ohsem. hahahahahaha 




^happy weekend^






www.tips-fb.com

6 comments:

Fuadah Ammar on September 25, 2011 at 1:07 PM said...

Good job! kata org kalau sekali biasa memang, next time insya Allah ada rezeki lagi!

Long Haffiz on September 27, 2011 at 4:39 AM said...

comel giler tulisan mamat tu kan?hahahahaa

Schajar McFlurry on September 27, 2011 at 5:24 PM said...

congratulation dear! menang lagi ek laen kali... <3

btw, same larh kte pakai contact lense sekarangggg... :D

LittleGurl on September 29, 2011 at 12:20 AM said...

Fuadah Ammar : Tq sis. You're right babe. InsyaAllah nnti next time turn kak ngah pulak ;D

LittleGurl on September 29, 2011 at 12:22 AM said...

Long Haffiz : aa'aahh comel gila kan? tulisan sape la tu hikhikhikhik *gelak sopan

LittleGurl on September 29, 2011 at 12:25 AM said...

Schajar : Tq sygs! InsyaAllah! ;)Hihihihi kite pakai lense skng just plain sebab baru-baru nk try. Nanti nk try pakai kaler pulak,maybe white? HAHAHA dah macam cerita seram pulak -_-"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting