Followers

Wednesday, September 28, 2011

muas muas kat nuffnang

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Lepas balik dari dinner dengan umi comel & akak yang gojes tadi makan sate sodap hingga menjilat jari, aku duduk nganga mulut bukak blog ayoyoyo blog hari-hari, hari-hari berbelog sampai mata pon dah tambah lebam. Omputih kata eyebag cis eyebag sibuk nak singgah pulak kan -_-" bhahahaha nak salahkan eyebag pula.

Mood nak post entry baru dah runtuh tetibe sebab kenyang mengalahkan ular sawo telan kamping sekor. Tapi aku rajin jugaklah terjah sikit-sikit dan membuat pusingan ke blog blog dengan laju 120km/j (eceh). Nak kejar tido ni beb esok pepagi lagi nak bangun tolong umi jahit baju haaaaaaaaaaaaaa rajin bebenor aku nak tolong bhahahaha

Tapi nak dibuatkan cerita, punye lame tak bukak nuffnang, tup tup bukak je ade BE menari-nari elok je kat page nuffnang HAH?? mau ternganga aku depan laptop ni haaaaaa. Buffered Earning? kemain aku tenyeh tenyeh mata ingat aku mimpi ke hape kotkot tertido depan laptop. tapi rupanya tidakkkkk woooooo rasa nak terloncat-loncat menjerit terlolong lolong. tapi memandang aii gadis sopan santun aii jerit dalam hati jelah. kemain seronok! hahahahahhahaha *gelak sopan

Punyalah susah nak dapat BE, Alhamdulillah akhirnya dapat jugak. Aku pon taktau nape tetiba BE muncul joget-joget kat situ pulak kan. Btw, MUAS MUAS KAT NUFFNANG tigapulohtigaribujuta kali!!!!!! ;D


Hamboiiiiiii baru pestime dapat BE nak kecoh bagai. hikhikhikhiks \^_^/ Nak riak ke hape ne? Ayoyoyoyo takde niat pon tau tau -_-"


Just sharing this sweet moment with you guys yang baca this blog yang sangat daif ini. Padahal blog ni just personal only, tapi rupanya ade jugaks yang sudi singgahhhhh aucchhhh terharunya kitewwwwwwww erk. TQ SI KACAK & SI CANTIK!




Yay nak pegi mimpi nuffnang bai! *lots of hug*


www.tips-fb.com

16 comments:

KAMIHIDUP on September 28, 2011 at 10:05 AM said...

wah, tahniah. :)

Fuadah Ammar on September 28, 2011 at 10:51 AM said...

congrats ila! its a good head start!

nazirulhazwan~ on September 28, 2011 at 11:56 AM said...

blanje la:P

Hana Soffelia on September 28, 2011 at 7:48 PM said...

Kemain happy ye dpt BE. hehe Hana pun excited sgt mula dpt BE. Macam xcaya je. hikhik

Cik Suheela on September 28, 2011 at 10:51 PM said...

wahhh open table lahhh ;p

LittleGurl on September 29, 2011 at 12:13 AM said...

KAMI HIDUP : hihihi tengkiu! ;)

LittleGurl on September 29, 2011 at 12:14 AM said...

Fuadah Ammar : hihi yes kak ngah, lame kot tunggu BE ni baru dpt, Alhamdulillah ;) same goes to you too dear sis!

LittleGurl on September 29, 2011 at 12:16 AM said...

nazirul hazwan & cik suheela : ayoyoyo guys,camno nak open table neh,nak cash out pon takleh lg ;P

LittleGurl on September 29, 2011 at 12:18 AM said...

Hana Soffelia : kan??esaited gila! hikhikhik.tapi tapi takleh over esaited sgt, takot nuffang tarik balek BE uwaaaa T_T

zulhilmi tempoyak on September 29, 2011 at 1:56 AM said...

untung la...

sy xpenah dpt ape pon...huhuhu..

soooooour on September 29, 2011 at 5:01 AM said...

oyeah!belanja2......

NOOR FATIN on September 29, 2011 at 12:14 PM said...

tahniah awak! :)

ILA HonEyBuNNy on September 30, 2011 at 2:41 AM said...

muhahhaha...betul2 syg nuffy neh...

LittleGurl on October 13, 2011 at 10:03 AM said...

zulhilmi : tape, next time mesti awak dapat jugak! ;)

LittleGurl on October 13, 2011 at 10:04 AM said...

sooooour : hahaha! doakan kite dapat banyak nanti boleh belanja lolipop sorang satu ;P

LittleGurl on October 13, 2011 at 10:05 AM said...

Ila honeybunny : ekekeke mentang-mentang dpt BE kan terus sayang ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting