Followers

Thursday, September 29, 2011

header buruk?

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Hello guys! Yayyyyyyyy my header is now BERTUKAR! hamboih dah macam action kame lah pulak -_-"


Header yang lama ni themes purple. konon lah i love purple dah lama padahal i baru je berjinak-jinak nak minat this colour because i'm into pink more! BHAHAHAHAHAHA eeuwww pink? ok fine.

Yang bawah tu 'aku dan diari berfantasi ke alam realiti' oh my baby this trademark langsung tak menepati ciri-ciri i. over sastera sangat so i nak buang. geli kot hahaha. even my fahrin ahmad i pernah perli i pakat ayat tu. eh eh mamat tu baca eh my blog? omg!



TARAAAA!!!!!!! THIS IS MY NEW HEADER!
Comel tak header kitewwwwww?? (auwwww auuwwwww ayat geli macam budak sekolah kan hahahaha)
Oh nampak sangat kebudak-budakan kan padahal i dah 20-an. 
Means that umur je TUA dalam hati still MUDA hikhikhik *gelak sopan
Aku saja je pon create something yang funky funky sikit baru segar sikit bijik mata bila bukak blog sendiri at midnight whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cantiknya *pang*



Sape-sape nak tempah sila contact number ni > 013435**** lalalalalalalala ;P




ok nak sambung main games bai!




www.tips-fb.com

5 comments:

Hana Soffelia on September 29, 2011 at 9:24 PM said...

Cantik header baru.. ^_^ Hana pun suka purple gak.

ILA HonEyBuNNy on September 30, 2011 at 2:40 AM said...

cantik la header baru tu....;)

NOOR FATIN on September 30, 2011 at 12:23 PM said...

lawa header baru!! ;D

Mizz ErMa on September 30, 2011 at 1:50 PM said...

cantik..sedap aje mata nih memandang header tuh..=D

LittleGurl on October 13, 2011 at 10:02 AM said...

terima kasih comel-comel sekalian!!! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting