Followers

Sunday, September 18, 2011

Angin sepoi sepoi bahasa di pantai bestnye

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Korang biasa pegi dating mesti tengok wayang, shopping-shopping kan? Aku paling malas pon pegi jalan-jalan kat mane-mane mall sampai lembik kaki. Tapi aceli benda macamtu aku tak berapa nak suka sangat. Honest aku suka buat something bersama contoh macam berkayak ke, main bowling, badminton, snorkling even aku taw kadang sesetengah aktiviti bersama tak kesampaian pon kan. Tunggu nanti lepas kawen ajelah boleh pegi jalan-jalan bersama sampai muntah. ;D

Haritu Fahrin Ahmad balik lame masa raya, kitorang pergi tenangkan jiwa raga kat pantai irama bachok. Memang dah lama tak pegi pantai pon. Since aku duduk shah alam sebelom ne jaranglah bleh balek rumah. Balek pon belom tentu dapat pegi pantai. Sekarang aku dah bermastautin kat kampung so bestlah senang nak pegi hari-hari pon boleh. hihihihi


See? Cantik gila kan pemandangan pantai waktu senja macam ni.


Pekena dulu kerepok lekor & others food. 
Paling frust sebab teringin nak makan kerang tapi tade pon kat sini. 
Sobsobsob



Ini Fahrin Ahmad punye pebret! Hahaha. 
Best. Lame kot tak makan roti aiskrim ni.

Every Friday kat pantai bachok, ade pasar malam and gerai-gerai bundle banyak gila. Memang syurga bundle lah kiranya kat sini. Tapi masa pegi ngan Fahrin Ahmad, aku pegi hari lain, so tak best. Pegi makan aiskrim, then terus balik sebab hujan. Aku ade post entry pasal bundle kat bachok sebelom ni, leh CLICK kalo nak baca. Jangan terkejot lak baca ayat-ayat gedik aku dalam entry tu. Beselah zaman remaja tengah hot. Hahahaha. Euwwwww eja nak gedik. Puiiiii

Hari jumaat baru-baru ni, masa umi lepas pegi kenduri, kak lin, sepupu aku nak mai antaq umi aku kat rumah. Memandangkan rumah aku leh tahan dekat la jugak dengan pantai bachok, so kitorang plan nak lepak sana cuci mata. Hohohoho

Sepupu aku padahal duduk kelate jugak tapi tak penah langsung jejak kaki kat syurga bundle ne. Memang tak puas la rasa kalo nak jalan-jalan sekejap je kan. Mesti ade jugaklah benda nak usha usha beli. Dia siap kata next week kena datang lagi sebab x puas jalan. Hahahaha


Tengok umi kemain menikmati angin pantai.

Lepas jalan-jalan sampai muntah, kitorang lepak sekejap dekat tepi pantai sambil mengunyah kopok lekor and apam balik. Aku pulak gedik nak pegi cari pakcik jual roti aiskrim macam aritu. Yang jumpa bukan pakcik, kali ini abang aiskrim pulak. Tak kesah la abang pon abang la kan janji dapat roti aiskrim. hihihihi


Umi comel gua muah muah!



Itu dia gadis-gadis ayu tengah cuci mata. hahaha



Eh tetibe pulak Jessica Alba datang promot filem barunya bersama Johny Deep.



Ini Angelina Jolie. Memang tak penah lekang dengan ibu tersayang. 
Hey Angelina, Brad Pitt mano? ;P



Alah tetibe Angelina Jolie pon nak bergambar jugak.



Jessica Alba & Angelina Jolie. Hahahahahahahahaha



Alamaks! Gambar comot!



Indahnya ciptaan Yang Maha Esa. Nanti i ade anak, i nak bawak anak-anak pegi pantai. Nak bagi depa bersyukur lihat ciptaan Allah s.w.t yang sejuk di pandangan mata. (psstt pssttt yang indah tu pantai tu noo, bukan budak comot tu. err tapi yang comot tu pon indah jugak. Bhaha)






Nota kaki : Aku ne apehal selalu sebut nak anak akhir-akhir ne ? -_-"




www.tips-fb.com

5 comments:

YanaMIB on September 20, 2011 at 2:56 PM said...

last pi pantai ms blk kg asben kt melaka hr tu..santai2 dgn famili mmg best..klu saja2 nk pi xde laaa..huhu~

LittleGurl on September 20, 2011 at 4:15 PM said...

yep, betol. kalu jarang pegi and nak p santai2 ngn femeli memang sronok,siap berkelah lagi fuhh nikmat dunia. tp kalu p ngn bf setakat stahun 2 kali tu orait la kan,nak segarkn mata sket tgk pantai indah.hihi

Fie Ali on December 2, 2011 at 10:13 PM said...

comel blog awk.. paling suke dgr lagu nih.. :}

Fie Ali on December 2, 2011 at 10:13 PM said...

suke tgk blog ni.. paling suke dpt dgr lagu nih.. sweet sgt.. :)

Fie Ali on December 2, 2011 at 10:16 PM said...

cntik blog ni.. paling suke dpt dgr blog nih.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting