Followers

Tuesday, June 7, 2011

Wedding Rosmawati & Amin | 4hb June 2011 |

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Sebelom start taip lajulaju, nak lap air mata jap. TT__TT

SELAMAT PENGANTIN BARU buat Kak Ros dan pasangan, Abang Amin, eh abang plak, Encik Amin. Hakhakhak. Semoga sentiasa diberkati oleh-Nya, menjalani kehidupan suami & isteri dengan penuh tabah dan bahagia bersama selamanya dan semoga dikurniakan anak-anak yang soleh & solehah. Rindu Kak Ros! Dah kawen dah. Sobs

Kak Ros, sedih tak terhingga bile last minute tak jadik pergi wedding Kak Ros haritu. Ina inform ila (eeuwww sebut-sebut nama lak haha) lewat masa nak pergi rumah Kak Ros. By the time Nor message, ila dah kat atas kereta, ikut family sebab ade agenda family haritu. Kalau tau awal-awal ina ade transport boleh da nak ikot sebab memang da plan haritu pergi wedding Kak Ros and tak join family. Tapi sebab takde transport ke majlis Kak Ros, so I decided to join my family. Sobs sobs. Sedih sangat. Wuuu wuu

Anyway, happy gila bila majlis dah selesai! Alhamdulillah syukur you dah selamat diijabkabulkan dengan yang tersayang. Love your pictures so much! Bila nak upload gambar banyak-banyak time wedding haritu? Esaited sangat! Tengok gambar yang Dee post dalam facebook pon ai dah semacam wow you look so gorgeous la my dear!

ROSMAWATI MAHMOOD

My classmate merangkap kakak tersayang because she is 1 year older than me. Eleh one year je lebih tua sebok nak panggey kakak! Hahaha. Eh eh memang panggil dia Kak Ros ok. Hah ini bukan Kak Ros kakak upin & ipin tau. Ini Kak Ros yang cun & baek sangat even garang! erk..Ggrrr dah takle garang-garang dah kakak sebab awak dah jadi isteri orang. Ngeeeeeee

Kak Ros yang first kahwin berbanding kitorang (means classmates degree QS). Memang over esaited bila dapat kad kawen ni. Hikhikhik! Ingat dapat la pergi ramai-ramai ngan my bff, tapi sebab ade masalah transport pulak memang sedih sangat! TT__TT. Ok dah jangan sedih-sedih suppose kena happy la sebab Kak Ros da selamat kawen yay!

TAHNIAH KAK ROS! LOVE U SO MUCH! Wuu wuuu susah dah nak bermanja. Sobs

Jom layan gambar-gambar masa wedding Kak Ros. Ni bukan dari camera aku tau sebab aku tak pergi waaaaa nak nanges lagi la neh! TT_TT



haaa dah kawen dah takleh lompat-lompat kat playground dah. hakhakhak


Dee (pemilik camera) & Kak Ros


Sebahagian daripada member-member yang pegi! uaarggh...rase nak nanges sebab ai takde kat situ TT__TT


 Tahniah to both of you. So,who's next?
Jengjengjeng


 Next bride / groom?


 Mereka kah?




Atau







Aku (kah?)






hahahahaha

OH TIDAK!!!

>.<





www.tips-fb.com

3 comments:

Nadirah Abdul Mubin on June 7, 2011 at 10:43 PM said...

1st :)

KAMIHIDUP on June 8, 2011 at 9:05 AM said...

wah, segak je pengantin lelaki. :)

ken on June 9, 2011 at 11:05 AM said...

congrats to the couple! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting