Followers

Monday, June 13, 2011

Wedding Faiz & Farhana |5th June 2011|

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t


Hello!

Uaarrgh, lamanya tak jenguk belog ni (eceh). Gara-gara kelantan kalah aku jadi hilang mood nak post? Boleh? Padahal baru je post entry pasal Piala FA tu.

Ini cerita ahad aritu. And I am so glad that my cutey teacher offered me to attend my friend’s wedding! Yeehuuuu! Esaited ok sebab aku takde transport nak pegi. sobs

Ini yang buat perasaan sayang kat facebook membuak-buak.



See, bila aku post macam ni kat event faiz terus my teacher offer aku pergi wedding dengan dia! kau ade?bhahahahaha. Teacher Shamsiah! ni sayang teacher lebih ne! muahss. Thanks my dear sya sebab datang ambek kat rumah. wahwah macam datin wanabe ai orang tolong jemput-jemput (bukan cekodok!). wakakaka

Bila si faiz tagged me for his event, i was like huh? Majlis kawen? Biaq betoi member aku sorang ne nak kawen ? (mulut terlopong tangan tepuk dahi). Bukan patut aku dulu ke? haha. Grrrrrrr.  Ingat ke adik dia si zira nak kawen. Ok ok fine memang si faiz ni dah sampai seru dulu berbanding aku.

SELAMAT PENGANTIN BARU buat Faiz dan pasangan comei, Farhana. Semoga sentiasa dirahmati Yang Maha Esa, sentiasa berbahagia bersama si dia tersayang, sentiasa menghadapi dugaan & cabaran dalam dunia rumahtangga dengan penuh kesabaran dan semoga dianugerahkan cahaya mata yang soleh & solehah.
Amin.


Pendekar moden


'Keno dok diri tcer, nati tok napok kerih'
'hom hom kerih tu keno tunjuk'


Ggrrr rugi plak tak pakai baju kaler kelabu. Kan dah tertukar mane satu bride. hahaha


Koho smart anok-anok murid ustazah nge tcer ne.
(semakin handsome/macho student ustazah ngan teacher ne)



Ustazah, saya nak cop anak-anak dara ustazah tu boleh? ekekeke


Happy Ending ^.^


Teruja ai duduk sebelah bride & groom. Wahwah!



We LOVE us!



Seorang pengawas sekolah masa sekolah rendah (SEK.KEB.MULONG 1) yang baik hati (ke????) haha. Serius si faiz, erfan, zuna merupakan pengawas paling meletop di sekolah. Korang tau tak yang korang sangatlah femes dikalangan junior-junior? Mana taknya dorang ni terlalu baik sampai tak sanggup nak tegur budak-budak nakal kat sekolah tu. Tu bukan tak sanggup tapi penakut! Haha. Honestly dari jiwa yang tulus ikhlas, aku bangga dapat kenal & kawan ngan korang sampai ke hari ini! Patutlah ai berjurus sampai sekarang sebab kawan-kawan sume berjurus hakhakhakhak! Pengawas katakan. Eh,ai pom pengawas jugaklah! Pengawas perpustakaan. LOL!

Faiz ni anak sulong Ustazah Atikah, sekolah yang sama kami menuntut zaman sekolah rendah (asal ayat aku macam skema je). Ustazah kesayangan yang sangat best and sporting morting! Sayang sangat kat ustazah sebab sume student dia anggap macam anak sendiri (teruja!). Ustazah sangatlah comel bila geram kat anak murid dia. Aku dah pernah kena cubit kat perut. Tapi ustazah tetap cool sambil mencari lebihan lemak untuk di cubit. Hahaha. Biasalah kan zaman nakal. Encik Zuna, bila masa ai berjurus, cuba cakap? Ustazah pom penah cubit ai tau. Tu kira tak berjurus da. Wuuuuuwuuuu saketlah ustazah cubit kite. Sobsob

Rindunye zaman sekolah kitewwwww…..sobs TT__TT. Bila kita nak kumpul ramai-ramai lagi?

Jom kite buat reunion pakai baju pengantin. Eh silap. Pakai baju sekolah nak? Teacher & ustazah pon kena pakai jugak!

Lalalalalalalala *esaited*

^.^




Nota kaki : 

Jurus/berjurus = baik hati/sopan santun
Diri = berdiri
Tok = tak
Napok = nampak
Nati = nanti
Kerih = keris
Keno = kena







www.tips-fb.com

2 comments:

KAMIHIDUP on June 13, 2011 at 3:45 PM said...

cantik pasangan pengantin. :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on June 15, 2011 at 12:31 PM said...

pic pengantin lelaki lg byk..hihi ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting