Followers

Wednesday, June 15, 2011

Sunshine smile contest

Broommm..Broommm by LittleGurl
Tengah blogwalking tetiba nampak contest ne. Eh! Nak join lah. Lama kot tak join contest padahal tak pernah menang pom. Sobsobsob. Tape-tape just suke-suke kan.

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011


Jom tengok apa syarat-syarat penting kena ikut untuk join contest ne.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall


Mudahkan? Jom kite ramai-ramai join contest ne. Lalalalalala~ >.<

Dibawah ini adalah gambar aku pertaruhkan dalam contest ne. Korang jangan gelak-gelak. Gggrrrr






" Senyuman saya paling ceria sebab dalam hati ada taman eeuwwww eeuuwwww"

Ok saya tag : 


www.tips-fb.com

2 comments:

Onitsuka_hana on June 16, 2011 at 12:06 AM said...

mmg shine lah..gud luck :)

Aniz on June 16, 2011 at 10:26 AM said...

all da best...sooo sweettt...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting