Followers

Monday, February 28, 2011

hey,follower 150!

Broommm..Broommm by LittleGurl
Masa terlalu excited dulu dapat follower genap 100 , LG tade pom bagi ape ape kan? Jahatnye saya langsung tak kasi apa apa penghargaan . T_T

Tapi LG ade janji kan untuk follower yang ke 150 , LG akan bagi something special! ingat tak? ingat tak? Actually tade la ape yang special pon . Untuk pertama kalinya LG bagi award kat follower LG , jadi penghargaan ini amatlah LG kenang sampai bila bila . Walaupun tade la menarik pon macam award orang laen , tapi sangat bermakna bagi LG sebab tanpa follower semua , LG tade la rajin bebenor nak hupdated belog kesayangan neh .


Tahniah kak Naz!
Anda berjaya menjadi follower yang ke 150.
meh tepuk tangan sama sama
"______________"


Sebagai penghargaan untuk kak naz , LG kasik award yang comey ini . hehehe . walaupun sungguh busy dengan thesis yang membuatkan kepala LG tak tentu arah akhir akhir ne , LG cuba jugak menggagahkan diri buat banner kecil award khas buat kak naz tau! nanti letak banner award ne kat side bar kak naz ek . nak link kan pom boley sebagai promosi . ngagagagagaga! 
akak! LG pom keturunan bugis jugak! kuat dan kental! erk . tetiba . LOL

and kawan kawan sume , jom sama sama terjah kak naz punya blog jom! banyak entry best best tau!
sila klik kat banner kak naz untuk ke blog beliau .


p/s : TQ Kak Naz! muah ! 
i sayang u



www.tips-fb.com

4 comments:

M on February 28, 2011 at 7:26 PM said...

thniah kak ila !!!

Azizah a.k.a N.a.z on March 1, 2011 at 7:52 AM said...

alamak dik..
sangat terharu ne...
dapat award follower ke 150..
tq gak promosi blog akk..
nnt akk letak kat sidebar na..
tq again..

LittleGurl on March 1, 2011 at 11:21 AM said...

m@ tengkiu dear sis~

kak naz@ heheheehe. welcome kak. LG pom terharu jugaks sebab akak sudi dtg n follow!tengkiu sbb letak award tu kt side bar akak. macam comey la plak banner tuh. ekekekekekeke. tengkiu!

Geek on February 19, 2013 at 7:43 AM said...

Slamat n sukses yaah kawan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting