Followers

Saturday, February 19, 2011

teruja terharu. Alhamdulillah. XD

Broommm..Broommm by LittleGurl
As salam to all bloggers and readers..

HAPPY SATURDAY OK!

bile perot kenyang mula la malas nak start buat keje. ok itu memang da jadi habit saya. anda pule bagaimana? tape pagi tadi LG da mangon pagi pagi tade la pagi sangat pon. pegi ke fakulti untuk discussion for group project > APPLIED STUDY. Alhamdulillah progress dari hari ke hari adalah positif. gumbira.

and LG sangat happy sebab date submittion untuk DISSERTATION dan APPLIED STUDY di extend lagi 1 minggu. yahoo! err, Alhamdulillah. syukur sangat sangat. walaupom bukan macam senior part 6 lepas dapat extra submittion date 2 weeks, at least ade la jugak backup masa tuh. tade la kelam kabut sangat kan. senyum sampai ke telinga.

and ade lagi berita gumbira nak dikongsi bersama. semalam LG pegi kat Menara Telekom untuk case study thesis LG yang tertajok , Intelligent Building :  Defects and System Failure. Dengan secekal hati pegi menjelajah walaupun tade transport. LG pegi dengan bff tersayang , elah , kitorang naek 2 kali bas pegi ke Menara Telekom. benti saje kat bus stop, hampir tersesat nak cari jalan ke Menara TM. oh, banyak nye dugaan. balek pom hampir setengah jam tunggu bas. bile bas datang, da mula excited nak balek. tapi unfortunately, bas x berenti pon. memang berasap sampai ke telinga. nape lak xbenti kat situ. padahal the same way. memang teros patah semangat. teros amek train kat kerinchi ke KL Central , then baru naek bas U80 balek Shah Alam. kaki da lemah gemalai rase.

Tapi alhamdulillah walaupom xpat wat appointment semalam dengan manager bahagian sistem kat sana dan menghadapi banyak dugaan sepanjang perjalanan nak balek, at least da ade contact and LG da email dia semalam. InsyaAllah minggu depan kena jumpa utk appointment. and lagi mengembirakan masa tunggu lunch hour semalam, LG tegur sorang staff pompuan yang da berumur la jugak. tengah borak borak, then dia cakap 'tape, i tolong u. i ade kawan bahagia property. lau u xpat contact en fakhri, u boley kol i. i tolong u wat appointment dengan kawan i tu. ne fon num i.' waaaahh...teruja gile ok tetiba ade org nak bantu. Ya Allah terima kasih kerana mempermudahkan segalanya. XD

semalam jugak, engineer dekat PICC, Putrajaya da replied email LG :

Dear Ms Wan Azila,
Your appointment regarding for the Research Purpose will be on:
Date : 23 February 2011
Time : 10.00am - 1.00pm
Location : Mezzanine Lobby PICC.

If any inquiries please call the number below. Thank You.

Idzzuan Mohd Dahlan
Electrical Engineer
EMF Energy Sdn Bhd - PICC

Alhamdulillah dalam masa yang singkat ne, feedback is quiet ok. Dan semangat berkobar kobar untuk meneruskan dissertation. kawan kawan sekalian, doakan LG berjaya ok. love u guys a lot.

p/s :

tq buat family tercenta kerana sentiasa bagi semangat.
tq buat yg tersayang sebab selalu bebel bebel. Bebelan anda sangat penting! =.=
tq buat my bff yang sentiasa buat idop saya ceria and semangat utk berjaya!
tq buat sume kawan2 @ classmates yang sentiasa bekerjasama utk perform yg terbaek!
tq buat sume bloggers and readers yang buat idop LG bahagia. kerana anda sentiasa ada jengok jengok luahan and crita LG!

ESPECIALLY :

tq to all lectures and everyone yg involved dalam process pembikinan dissertation and all assignment. macam la dorunk bace. hahaha. jasamu tetap ku kenang buat selamanya.


mari berkongsi kegembiraan ini bersama. lalalalalala XD

OK BUBYE!


www.tips-fb.com

4 comments:

azzaemylea on February 19, 2011 at 4:23 PM said...

like :)

LittleGurl on February 19, 2011 at 4:32 PM said...

azza@ tengkiu sweety ;)

Farhana Hamdan on February 19, 2011 at 8:50 PM said...

ila nk tnyer btol ke applied yg task 1 antar next week??

LittleGurl on February 19, 2011 at 10:42 PM said...

farhana@ ila kurang pasti aceli. tapi manjung (izzat) baru je gtaw lecturer ckp task 1 applied di extend kan 1 minggu lagi. so,means minggu depan 28th submit. bie pom ade cakap jugak camtu. cma just prepare la sebab takot tibe tibe hantar isnin ne lak. sebab kitorang taw pom baru je 2,3 hari ne. t try confirmkan gak ngan class laen ok dear?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting