Followers

Sunday, February 20, 2011

Segmen Baru : Saya Seorang Blogger yang Aktif

Broommm..Broommm by LittleGurl
Salam hari ahad buat sume! 

mane yang belom bangon sila bangon cepat cepat sekarang! ade mende best nak kongsi ne. 
 jom terjah!


kenal tak sape kat atas yang macho tuh?

of course la korang kenal la kan. for those yang baru je lam dunia blog ne aku pom sama der, perkenalkan inilah Ben Ashaari , blogger yang ter hot di abad ini. LG suke menjengokkan kepala melihat entry entry abg ben ashaari ne. banyak ilmu yang boley dikongsi bersama. Agpom ape yang spesel nye abg ben ashaari ne , dye selalu mempromote blogger blogger baru macam LG ne haa. yela ,  xsume kenal kot. apatah lagi blogger blogger hot kadang tak sempat pom nak menjengok kat blog kite yang serba kekurangan neh. bajet rendah diri kunun. tak pe tak pe , LG tak penah pom kecik ati even bloggers femes tak menjengok blog LG. yang penting LG akan jengok blog dorang and bace entry entry latest . agpom mane kite taw kan kot kot dorang pom de menjengah jugak , cuma tak tinggalkan jejak jerk. ngagagaga. think positive please! XD

eh,korang ape lagi jom jenguk abg ashaari buat ape. ^.^
anda boleh klik kat header abg ben utk ke link beliau.

p/s : jom join reramai contest ne. mane taw kot kite bertuah. sambil kenyit kenyit mate kat abg ben.
www.tips-fb.com

4 comments:

Ana Muslim on February 20, 2011 at 3:13 PM said...

datang dari segmen ben ashaari juga...thankz melawat blog ana tadi..jom kia kasi gegar dunia blog

LittleGurl on February 20, 2011 at 3:20 PM said...

ana muslim@ tengkiu sudi dtg juge oke. always keep in touch! ayuh! kasi gegar sikit!! ;)

TAYAR PANCIT on February 21, 2011 at 3:20 AM said...

hai.saye da join blog awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-baca-kami-doakan-azizulhasni.html

LittleGurl on February 22, 2011 at 5:45 PM said...

tayar pancit@ hehehehe. tengkiu awak ;)t kite singgah k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting