Followers

Monday, February 28, 2011

Tersenyum lebar

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Pagi tadi langsung tak tido . Menyiapkan chapter 3 yang dah berpuluh puluh tahun tak sentuh . memang padan muka sebab last minit baru terhegeh hegeh . pastu mula nak termengah mengah nak siapkan semua tu . Pagi pagi lagi class 8.30 pagi . 

Siap buat keje dalam 6.30 pagi . Padahal tak siap lagi pun .
Pastu apa lagi terus terjun atas katil .  set dalam kepala otak nak tido dalam masa 30 minit . 
kau ingat boley ke tido sekejap sekejap?
padahal semalam mane ade tido pong .
ta pasal pasal pengsan terus sampai ke petang .
jangan! class penting pagi ne . LOL

bangon bangon da jam 8.06 minit .
bangon terkinja kinja ke bilik air . 
naseb baek cuti umum pagi ne . sempat la jugak kan nak buat taik mata sekejap tadi . heh

masok class lecturer da ada . 
ala lambat lagi . padahal hari hari lambat kot . hahahaha
naseb baek effect tak tido tak memberi apa apa kesan dalam class . 
berjaya melalui class dengan baek . yes!

balik dari class terus jalan laju laju .
weh , aku punya chapter 3 x siap lagik! LOL
bukan semalam da buat ke?
ok ok buat tapi tak siap .
tak paham paham lagi?

terus sampai bilik ngadap lappy tersayang . 
mula menaip dengan lajunya bersama perahan tenaga mengeluarkan idea .  heh
tak pernah kot rasa macam bangga dengan diri sendiri sebab dapat siapkan chapter 3 dalam masa yang singkat .
yes! berjaya .

jam 1.30 bergerak jumpa puan hashiah .
padahal janji kul 1.00 tengahari . 
ape nak jadi der~

Alhamdulillah jumpa puan hashiah tadi walaupun sekejap gile je kot , tapi rasa lega sangat sebab dah lepas sedikit beban dalam otak ne . sekarang da boley proceed untuk chapter 4 & 5 yang maseh belum siap siap lagi . 
minggu depan dah nak kena submit . T_T
tape tape sempat lagik . sikit je pon  kan . hahaha
ok sebelum proceed buat keje ayuh bergurau mesra dengan facebook dan blog tersayang dulu .

. i sayang u fesbuk dan belogku


www.tips-fb.com

2 comments:

Zul Mahir on February 28, 2011 at 6:22 PM said...

patut kau datang lewat..nasib baik En Mas yang mgajar leh datang lewat..kau ni...apa daa...

LittleGurl on March 1, 2011 at 11:19 AM said...

expert@ hahahaha. tu naseb baek la aku berbaek hati datang taw. mujur aku ade lagi sifat>rajin ke class walaupon lambat. hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting