Followers

Tuesday, February 15, 2011

100 awesome!

Broommm..Broommm by LittleGurl
Selamat malam @ pagi kengkawan shumel sume =.=
malam ne tetiba rase mood turun 69% peratus dari perasaan asal gara gara kes jiwa kacau serabut sebentar tadi. ah abaikan sume tu . sila jangan berlagak anda mempunyai masalah jiwa kacau la LG . stop!

hello hello hello sume rakan rakan seperjuangan .
anda nampak tak jumlah per annum follower saya malam ini?
RM100
oh bukan.
100 follower!
terlalu gumbira tidak terkata kerana sudah mencecah ke 3 angka .
Alhamdulillah ini sume berkat sokongan kalian sume terhadap blog saya yang manyak mende mende merapu ini. hahahaha . ayat xley bla. =.=

menulis dalam blog ne umpama seperti diari . bezanya diari tak boleh nak selit selit banyak banyak gambar kan . just write what u like, then finish. no blingbling , no music and so on.

rasenya masa awal awal LG wat blog ne , LG tak pernah lagi gitau cane boley terjebak ngan dunia blog ne secara x langsung .
orait, meh nak cite meh . tapi simple simple je ok. ^.^

LG mula start tahun 2009 . tapi bermula dengan entry yang tah ape ape . and jangan gelakkan saya sebab masa tu cara nak carik blog orang laen hanya lah dengan mengklik perkataan next di sebelah atas page blog saya . hahaha. see,betapa buta nya LG masa tu dengan dunia blog . malu. tapi rasa macam korang pom same jugak kan? ngagagagaga melaenkan memang suda expert . teruja

blog ne diperkenalkan oleh kakak LG. beria betol dia mempromote . lalu dengan rasa malas nya LG teros registered . ala, setakat masok email,password,letak name then siap . so, buat je la kan. masih belum nampak ape ape special function . 

after a year, LG ternampak la my bff ne bukak dia punya blog . wah! advance . dia punya blog lagi happening dari blog haku . malu lagi .
tanpa rase segan silu, apelagi kan teros banyak banyakkan bertanya dengan penuh bersemangat . nak letak itu,nak letak ini, tukar background and bla bla bla .
tq my dear cik bie for ur help . appreciate sangat . terharu sambil lap air mata.
after a month/maybe within a year, along @ akak LG promote kan plak nuffnang . dia kata nuffnang ne bagos untuk gain money and increasing income . betol ke tah tipu jew . fikiran masa tu la kan.
tapi LG buat jugak . hahaha . dalam tanak tu tangan tetap jalan hokey . sangat bagos . 
mari tepuk tangan ramai ramai. =.=

sekarang da masok tahun kedua LG berblogging . since join innit and blogwalking, nuff earning da mula naek cikit cikit walaupom x banyak . lagi la bersemangat berblogging ne walaupom kadang kadang busy gile sampai bersawang blog ne . tapi tetap kena luangkan masa jugak sebab blog ne da macam diari taw . macam macam nak cerita, macam macam nak dikongsikan bersama .

for those yang selalu rajin datang ke blog LG and post your comment, LG sangat hargai . terima kasih jugak kat my family dan si dia yang kasik support untuk berblogging and untuk member member satu kepala yang LG sayang sangat. berblogging bukan kerana wang, tapi sebab nak luang masa menconteng conteng dan berkongsi idea and pendapat dengan geng geng dunia cyber . sebab itu adalah aim sebenar saya! 

Love uols ok . sangat sangat. =.=
 
 si gemok T_T

p/s : InsyaAllah bagi follower yang ke 150 ,LG ade something special for you ok . come and visit me then you'll get the special gift! ^.^

www.tips-fb.com

7 comments:

Tayra on February 15, 2011 at 3:14 AM said...

tahniah^^

LittleGurl on February 15, 2011 at 11:29 AM said...

tq dear tayra ;)

N.A.M on February 15, 2011 at 12:43 PM said...

congrats, dear...eika...

LittleGurl on February 15, 2011 at 12:47 PM said...

tq my darling ;)

Nadirah Abdul Mubin on February 15, 2011 at 2:32 PM said...

pergh dpt adiah..... ni yg xsbar ni.. hihihi

LittleGurl on February 15, 2011 at 6:28 PM said...

dee@ hahahahaha. agak2 nye ade ke yg tunggu nak jd follower ke 150? adoyai..sape lak nak jadi follower before smpai 150 tu lau sume nak tnggu dapat adiah. hakhakhakhak. berfikir sejenak. ;P

chocolate.aholic on April 17, 2013 at 3:36 AM said...

yey! follow dah.. wah hadiah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting