Followers

Monday, February 21, 2011

Kebahagiaan dalam Perpisahan

Broommm..Broommm by LittleGurl
Dalam setiap pertemuan, ada perpisahan.
maka, apa yang terjadi? kita harus pasrah dan menerima segalanya.

Korang pernah terfikir tak yang korang akan meninggalkan seseorang yang korang sayang? pergi buat sementara saja bukan untuk selamanya pon ok. seperti orang cakap cakap, pergi ke perantauan mencari ilmu, mencari rezeki. eh,ape kaitan sume ne? abaikan. grrr

Setelah bergelumang dalam kolam organisasi Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) selama 2 semester, bermula Dec 2010-Januari 2011, akhirnya LG sudah digelar sebagai mantan JPK. wah,saya suda dewasa rupe rupenya. seolah olah masih kanak kanak yang baru saje nak blaja menjadi remaja. kecewa

Ramai orang kata LG ne macam budak budak. bukan setakat sikap, perangai dan sebagainya , tapi sebab fizikal yang tak berapa rendah dan tak berapa tinggi ne membuatkan ramai yang akan cakap 'alololo comeynya kakak kecik ne'. ok fine!

Bia apapom , bersyukur la sebab masih sempurna di mata si dia. auuuwwwww! geli maks. kahkahkahkahkah. layan ajela minah gediks ne. bukan selalu pom ^.^

Hey awak , sebenarnya saya nak cerita pasal semalam je. Ade dinner kat Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah, Shah Alam. Memandangkan LG sudah menjadi mantan JPK, so junior junior JPK semester ne buatlah satu sesi dinner sebagai penghargaan buat kami berpenat lelah selama ne mengadakan program program di kolej dengan jayanya. sila tepuk tangan kuat kuat! =.=

 mula mula biasa la gambar dalam kenderaan mesti ade. ^.^ bas uitm 

 bersama cik bie a.k.a bff. kebetulan cik bie pon berada dalam organisasi yang sama. at least i got her 
when ever problems come. =.=

Banyak lagi actually gambar LG belom amek dengan member member laen. Tapi disebabkan excited nak post new entry , jadi mari kite lihat saje gambar yang LG and cik bie snap semalam. 

 masa untuk penyerahan scroll kepada pengetua sebagai tanda penyerahan tugas kepada JPK baru

 ok. tuan punya blog

yea! dapat hadiah. actually semua mantan JPK dapat trofi ne. tanda penghargaan. 

 look! cool kan? belah kiri tu LG punye taw. =.=

menu pertama : nasi + ayam + daging + sayur . penternak lemak

 menu kedua : kuey tiew goreng . penternak lemak kedua

 menu ketiga : puding + kek. penternak lemak ketiga

 buah buahan. penternak vitamin.

 adik adik yang menjayakan dinner 'Kebahagiaan Dalam Perpisahan'. tengkiu smart sweeties!

tengah bersuka ria dengan menu menu yang lazat itu, tiba tiba nama LG dipanggil. yea! dapat cabutan bertuah.  cokelat Vochelle. ok la kan. 

pengetua kolej anggerik yang baru. sporting gila ok.

 ok. nampak da macam artis jemputan. hakhakhak

 combination : mantan + new JPK


 pemenang bertuah gilang gemilang. terima kasih kerana meng vote saya. sekian.

berbangga dengan trofi yang tertera nama saya. bukan selalu dapat penghargaan macam ne. terharu.


itu sahaja untuk kali ini. sehingga bertemu lagi.


BUBYE

www.tips-fb.com

9 comments:

Maryam Fatanah on February 21, 2011 at 11:50 PM said...

kak ila..cmne akk letak gmbr size besor ni?? jelez

Nadirah Abdul Mubin on February 22, 2011 at 1:08 AM said...

dik. kakdee lapar tgk gmbr mkn. huk3 :(

LittleGurl on February 22, 2011 at 2:06 PM said...

m@ ok camni deq. masa m browse gambar and letak lam post tu , m click je kat gambar . t akan kuar small,medium,large,x-large,center,right,left and bla bla bla. pilih jew la mane mane m nak ok. ;)

dee@ jangan pandang lame lame, kang air liuq meleleh atas lappy..bwek!

Dda Ly on February 22, 2011 at 2:36 PM said...

comey betull tuan punye belog ni...:)

meh singgah umah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch yeee..♥♥

apisv2 on February 22, 2011 at 5:53 PM said...

slm perkenalan,
mengunjungi blog anda.
dtg dr blog abg ben;D

blog apisv2

LittleGurl on February 22, 2011 at 7:11 PM said...

dda@ anda jugak tomei ^.^ tengkiu sudi jengok blog LG. t LG pegi sana plaks okey ;)

apis@ hehehehe. salam perkenalan dr LG jugak okeh. jom lepak kat blog abg ben sama sama XD

Maryam Fatanah on February 23, 2011 at 5:07 PM said...

dy ade large je..tp x lah beso mane pom

Que a.k.a roulblur on February 26, 2011 at 5:17 PM said...

nak naik kereta tu jugak..hahaa

LittleGurl on February 26, 2011 at 6:00 PM said...

que@ betol nak naek? tak kecew ke u? sebab kete tu milik pengantin buddha ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting