Followers

Saturday, February 26, 2011

Giveaway by Schajar Tomei

Broommm..Broommm by LittleGurl
klik kat banner ata boleh klik kat sini jugak: miss schajar

Semalam bukak bukak mate nampak name LG ditagged oleh cik comeyl ne untuk contest giveaway. disebabkan cik comeyl ne dop obersea dan selalu jenjalan jadik dye dengan berbaek hati nak kasik blogger blogger survenior! wah LG terharu sesangat. tapi cik comeyl akan choose la sape yang layak kan. T_T ala nak jugaks. uhuk3 . tape tape LG cuba ^.^ cara cara nak join this contest , macam yang LG buat kat bawah ne  taw .

1. menjadi f0ll0wer kepade belog saye yang tak seberape nie... s0 that.. nanti bile saye nak umumkan penerima2 giveaway nie.. senang sikit korang nak ta0....
ok LG da lame la jugaks follow and selalu bacer entry entry best! teruja taw sebab dapat tengop gambar best best!ee..tingin nak pegi cana jugaks!haish

2. letakkan banner di sidebar belog korang dan dalam entry yang bakal korang buwat... and link kan pade giveaway nie yek..
ok. saya menurut perintah cik blog comeyl! ;) sila link banner di atas dengan mengklik klik ye .

3. tulis satu entry mengenai giveaway ni... senang jewr...
LG nak survenior ne! hahaha
Bese la terlalu excited sebab jarang dapat survenior dr luar negara. Yang bese dapat cuma dari australia and bandung je . T_T
Jadi memandangkan LG kenal blogger yang comeyl ne , yang selalu berbaek hati datang lawat blog LG yang x berapa ,  dan selalu singgah drop by kat shout box dan juge dengan berbangga nye LG katakan LG telah di tagged oleh beliau! yea yea! happy giler oke sebab berpeluang join this giveaway . Tengkiu awak ^.^

mule2 pilih satu tempat yang paling2 korang suke based on trip winter break saye nie.... antara nyer adelah...

Hectic Life in London [part 1]

I Luv Sport in Manchester United [part 2]

-Back t0 Nature in Ireland [part 3]

-Hot and Sunny Barcelona [part 4]

Waaaaaa..sangat susa taw nak wat pemilihan betul betul T_T . sebab sume tempat sangat cool and menarik . tapi demi memudahkan cik blog , ok la LG pilih satu je taw . LG pilih :
Hectic Life in London (part 1)

and then.. berikan sebab kenape korang suke tempat tu...
*just nak pendapat korang*

LG suke sangat kawasan yang tak crowded tapi penuh dengan ketenangan . Tapi berbeza dengan London , crowded dia nampak macam best . hahaha . sebab banyak tempat yang sangat berbeza dengan kita . and da lame LG teringin nak bergambar dengan bus double decker and public phone box tu taw. wah!jeles sangat T_T. kalau tak pergi ke London LG rase macam rugi je . Wish to go there too and meet u my dear sweety blogger ^_^. 4 tahun lagi kat sana kan? InsyaAllah nanti LG akan berusaha untuk ke sana. wee! tak sabau nye shaye . lalalalala

4. pilih satu gambar yang paling korang nampak menarik pemandangan nyer dalam entry yang korang pilih...


ok sangat suke gambar ne! Havoc and sporting!!!

ok maaf ye cik blogger yang comeyl , LG nak jugaks letak gambar bawah ne!


sangat comeyl la bus itu . kat sini tade taw. T_T

5. tag giveaway kepade 5 rakan blogger k0rang yek...

ok LG tagged mereka!


www.tips-fb.com

5 comments:

Schajar McFlurry on February 26, 2011 at 1:25 PM said...

makaceh yek j0in...! sangat2 menghargai nyer...
=)

LittleGurl on February 26, 2011 at 2:47 PM said...

hajar tomei@ hehehe. my pleasure. nanti cite banyak2 ag taw sal kat sna. at least, xpat pegi pom LG pat bace jugaks dari blogger tersayang neh! =.= keep in touch!~

Syahirah Abu Sufian on February 26, 2011 at 10:00 PM said...

follow me back yeah..!
http://syaphye.blogspot.com/

LittleGurl on February 27, 2011 at 12:55 AM said...

syahirah@ yes im following u ;)

misluvcoklat on February 27, 2011 at 10:41 PM said...

sis..tenkayu coz tagg sy..
hehe..
insy 6t law free sy buat..
insya ALLAh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting