Followers

Wednesday, February 23, 2011

otak pusing

Broommm..Broommm by LittleGurl
Salam dan selamat pagi

Mata dah mula mengantuk , tapi hati masih belum mau tido . alahai . kenapa tersangat mengada ngada macam ni . 

betul

saya takut nak tido 

takut sebab dua perkara

1. chapter 3 case studies saya untuk dissertation masih belum siap . hati berkecamuk dan terlalu risau . T_T

2. kalo bace entry beberapa hari yang lalu musti korang taw esok saya ada appointment dengan Encik Idzzuan , mechanical engineering di PICC, Putrajaya untuk case study . appointment ini bagi saya amat lah penting sebab melibatkan hal negara . eh bukan , hal pembinaan semata mata . tetap risau.

Doakan semuanya selamat. Amin
berharap

www.tips-fb.com

4 comments:

aniz on February 23, 2011 at 7:49 AM said...

all the best dear =D

LittleGurl on February 23, 2011 at 9:32 AM said...

aniz@ tengkiu sweety ;)

tomato on February 23, 2011 at 6:53 PM said...

aminn~LG boleh punya :)

LittleGurl on February 24, 2011 at 10:09 AM said...

tomato@ tengkiu tomato manis + masam + ucuk. bwek! ;P. gud luck to u too

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting