Followers

Thursday, February 24, 2011

Sporting habes lol =.=

Broommm..Broommm by LittleGurl
As salam

just short entry sebab LG nak pergi class 

semalam kan kan LG pergi PICC, Putrajaya tu untuk dapatkan maklumat dissertation LG yang bertajok
Intelligent Building : Defects and System Failure

And you guess what? 
dorang sangat sporting ok!
masa sampai tu LG call la incik idzzuan, mechanical engineer yang LG buat appointment tu. dye ngat LG xjadik la pegi kan.

budak kecip : assalamualaikum incik idzzuan. saya Azila yang ade buat appointment ngan encik.

engineer :  haa..awak. cane? jadi ke tak nak datang?

budak kecip : saya kat lobby da.

engineer :  eh,da lame rupanya tunggu.

budak kecip : eh xla, baru je sampai . terlambat weh

engineer : oo,tape tape. tunggu eh. saya anta budak budak saya skng.

actually, masa call tu first time cakap dengan engineer tu. i thought maseh muda trang tang tang lagi , tapi bile tanye si nadia , dia kata encik idzzuan tu umo dalam 40-an da kot . wah , suara cool weh . hahaha . menggatal tetibe.

after a few minutes , datang la anak anak buah encik idzzuan tu . and ape yang memeranjatkan and buat si nadia and si mimi excited gile , bile nampak abg botak yang dorang da penah jumpa sebelum ne. actually case study nadia pom kat PICC jugak . so, dye da a few times datang and dye suggest LG untuk buat case study kat sini jugak tapi untuk scope dissertation yang berbeza . that is why i am here ^.^

dari awal sampai la nak balek , seems like dorang macam tanak lepaskan kami . hahahaha. menggatal jugak abg abg kat sana tu . bese la kan orang orang muda memang sempoi gile . tapi seyes , bab bab kasik maklumat , salut la .sebab ape yang kite nak taw , memang dorang bantu punya . tapi unfortunately, tentang lighting control , LG xpat jumpa direct encik idzzuan sebab nadia terpaksa jugak balek awal ade hal . so, kitorang terpaksa pegi lagi ke PICC untuk teroskan buat data collection.

Balek teros tersenyom dengan penoh kegembiraan
Alhamdulillah
hari semalam dipermudahkan lagi

p/s : si nadia da cuak sebab abg lift tu asik message dye. naseb baek tade number fon LG. mesti kena kacau jugaks . cane neh nak pegi next week? ta pasal pasal abg abg tu ikot sampai ke shah alam . hahahahaha . eee tanak la!

p/s/s : kata short entry , tapi tetap panjang gile . kahkahkah . sori korang! excited lol~ =.=


www.tips-fb.com

6 comments:

Bella Ayub on February 24, 2011 at 3:57 PM said...

amboi..sampai tak nak di lepaskan oleh mereka.. tu la, korang comel sangat!! :)

LittleGurl on February 24, 2011 at 4:28 PM said...

bella@ hahaha. manyak la u punye comel. bella lagi comel! hey,kite pom xsuke lalat lalat hitam. =.=

Zul Mahir on February 25, 2011 at 12:37 AM said...

tahniah...

misz molecule on February 25, 2011 at 7:51 AM said...

hahahahaha.............














awesome gilos..













http://thyyunxthiya.blogspot.com/

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on February 25, 2011 at 10:44 PM said...

salam
hari gembira dan hari bertuah...tahniah

LittleGurl on February 26, 2011 at 3:08 PM said...

misz molecule@ hehehehe. tq!

brutalsolo@ tengkiu. hev a nice day too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting