Followers

Friday, February 18, 2011

awak hensem la =.=

Broommm..Broommm by LittleGurl
Salam to all bloggers and readers.



pagi pagi ne buat ape? LG suda tahap maksimum saket kepala terasa macam mau hantuk hantuk kat dinding. pastu bile berdarah jerit kuat kuat 'tolong! kepala saya berdarah!' langsung tade sape nak dengar sebab sume orang akan cakap 'sape suh jadi cetek akal dalam masa 1 saat?', tak pun 'padan muke. hantuk kuat kuat lagi'. terpana. ok xjadi la hantuk kepala.

Dissertation akan di submit dalam masa 3 minggu lagi. Tadi LG cuba check balik chapter 1-5. tapi tetiba rasa macam perlu tambah 1 chapter lagi. adoyai. ape punye memikiran ne muncul tibe tibe dalam waktu singkat begini. dah la dalam waktu terdekat ne langsung tak pegi jumpa supervisor. sume ikot kepala akal sendiri buat keputusan. oh no, saya harus bertemu beliau segera. ok. esok! ^.^ berdebar.

Tibe tibe pagi ne amat rindukan seseorang. ok la saya ne bukan lah pompuan yang kaki lelaki. er,ade ke? bukan kaki perempuan je ade kan? ah,abaikan. tak salah kan kalau melihat kehenseman mane mane laki walaupon suda berpunye? ngeee~ gaya nak menggatal. haha. salah salah. jangan pikir negatif. mari sama sama pikir positif ok. tak salah pon memuji dan mengagumi ciptaan Allah S.W.T. hensem @ cantek itu hanyalah satu bonus. da la malas nak cakap pasal isu cantek @ hensem pagi pagi camni.

ne haaa..LG cuma nak gitaw LG rindu dia ne.... rindu sesangat T_T. da la hensem, kacak bergaya plak tu.

jom lihat sape yang saya rindu sampai xleh nak tido ne T_T

||

||

||

||

||

||

||

bawah lagi

||

||

||

||

||

||

||

||

buah hati pengarang jantung saya.
Ahmad Qayyim Dzikri Mohd Halimi.
rindu awak la :P

p/s : budak kecip tomei ne anak sdara LG. selalu je malu malu kucim bile jumpa. pastu lari lari nyorok blakang Along. nak g dekat pastu lari lari terkekek kekek gelak. hahaha. noty boy. =.=
www.tips-fb.com

5 comments:

Nadirah Abdul Mubin on February 18, 2011 at 1:32 AM said...

hensem nye..
dik..
ni ke buah hati u yg sakit hari tu..?
dh sihat kn die skrg..?

LittleGurl on February 18, 2011 at 1:47 AM said...

dee@ ye yunk. ne la yiem yg saket ritu. Alhamdulillah oke da cket skng. da tade impact sgt kt paru paru dye. cuma kena bergantung ngn ubat jugak la. skng da boley jalan da. da nak masok 2 taun. ;)

Atamdin on February 19, 2011 at 12:21 AM said...

ngehehe meme ensom... pandai awak ngayat ekk

Anonymous said...

~uya~

waaaa...rindu kat noti boy ni gak..mau cium2 dia...muaaahhhh3x

LittleGurl on February 19, 2011 at 3:03 PM said...

din@ hahahaha. tak ngayat pom awak. just telling the truth. miss him so much lol~ T_T

uya@ taw tape. bile tah nak pegi umah along ne. nak kasi t-shirt yang beli masa kat bandung aritu. uhuuuu. mis yiem bucop bucop =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting