Followers

Tuesday, March 1, 2011

sape nak blaja letak button like kat post?

Broommm..Broommm by LittleGurl
Tadi LG blogwalking jenjalan cari info terbaru . tup tup sampai kat belog budak comel , LG terlintas plak nak tanya camne nak letak 'like' kat setiap post macam kat bawah ne.


sebab kat post budak comel ne ade button 'like' . jadi LG tanya la dye . 

weh! dye punya respon cepat gila!

bukak balik blog da tau da cane nak buat!

tengkiu budak comel sebab bagi LG link hudhud tutorial. sekarang post LG dah ade button 'like' . so sape sape berminat dengan post LG , sila la 'like' beramai ramai . hahaha . tetibe

meh cepat meh cepat pergi kat blog hudhud sekarang . banyak info and tutorial menarik korang boley dapat . nanti dapat request apa apa tutorial yang korang nak ok! selamat mencuba .

Mood : senyum sampai ke lobang telinga


p/s:  bangga jadik blogger sebab dapat jumpa ramai
 blogger laen yang tak pernah kedekut ilmu . 
i sayang my friends blogger!



www.tips-fb.com

6 comments:

FariehanIbrahim [LBC] on March 1, 2011 at 1:22 PM said...

wahhh! kebetulan comel on9.
tu comel respon tros. hehe!
gud job dear. ^^

hepi bloggim sweetie. (^^)v

LittleGurl on March 1, 2011 at 1:32 PM said...

hehehehe..
tu la cepat gile respon.rase macam amat dihargai jerk. ngagagaga!tengkiu sweety!hepy berblogging jugaks ea..

syairahmohdanuar on March 1, 2011 at 1:33 PM said...

haha.tahniah la dah tahu :)

AmYcOzZo on March 1, 2011 at 6:50 PM said...

Letak button tweet x nk blaja?hihi

LittleGurl on March 1, 2011 at 7:53 PM said...

syaira@ hahaha. gelakkan kite ye. bwek! tu la happy sangat ne. ekekekekeke~

amy@ hehehe. ape fungsi untuk tweet tweet tu? kite ade twitter tapi xbape active sangat sebab member2 x maen twitter ne. tweet tu link ngan twitter ke?erk,sowi betol betol xtaw ne. T_T

Nadirah Abdul Mubin on March 2, 2011 at 3:21 AM said...

yayyy dh berjaya buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting