Followers

Wednesday, March 23, 2011

Cik Epal Contest

Broommm..Broommm by LittleGurl

First thanks to Cik Wanie sebab tag LG harini!
Happy happy happy day~
Tambah pulak harini tade class so boley menggodek godek blog kesayangan and also blogwalking.
Hey,contest CIK EPAL ne! excited LOL~
lame da usha cik epal ne sebab dye howt and sempoi.
maseh setia menanti tunggu cik epal visit my belog. T_T

Yea!yea!nak join nak join!

LG kasik cik epal gambar ne! bia tak somel mane pom tetap nak letak gamba ne! LOL



Saya membaca blog cik epal kerana

Cik epal sangat sempoi!First time mula mula terjah cik epal punya belog memang teruja. Tambah plak bile tengop banyak gambar gambar cik epal dengan bloggers laen. yes!masa tu baru LG taw yang cik epal ne memang howt howt spicy! Teruja tengop cik epal dengan bloggers laen join gathering. And one more thing! i think u are fashionable person. Cik epal look confident and always be cool whenever ade anoy yang memang menjeleskan diri. Hey u know why i love blogging? Sebab bloggers macam cik epal la. yang always bagi tips hangat and sangat sporting! i love to being part of bloggers community! and i jeles tengop cik epal selalu berkepit dengan Kak Heliza tu T_T. pengsan


LG nak tag mereka kat bawah ne....



Jom ramai ramai join contest menarik ne!
Jangan lepaskan peluang,mari kite pau cik epal sementara cik epal tengah kaya. kikiki~
GOOD LUCK semua!
peace!

p/s: always tade masa nak join banyak2 contest 
sob sob T_T


www.tips-fb.com

5 comments:

cik EPAL on March 23, 2011 at 4:26 PM said...

thanks join contest ni =)

LittleGurl on March 23, 2011 at 4:38 PM said...

cik epal@ welcome dear. and tq for visiting me!

CWL wanie LovelA on March 24, 2011 at 10:28 AM said...

gud luck hehe

FariehanIbrahim [LBC] on March 24, 2011 at 4:03 PM said...

wahhh! gud luck beb! ^^

LittleGurl on March 24, 2011 at 6:17 PM said...

CWL&fariehan@ tq dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting