Followers

Sunday, March 27, 2011

Sisa sisa kegembiraan sebelum menjelang bulan Mei

Broommm..Broommm by LittleGurl
Hari berlalu dengan pantasnya tanpa disedari. Dan tiba saatnya pula berpisah dengan yang tercinta.
Kecintaan yang ku puja,yang kudamba.

 Eh apa melalut ni.

Bukan entry tentang cinta lah!

Entry tentang classmates versi QS Student. apakah?

Jumaat lepas adalah hari perlawanan futsal antara pelajar part 6 QS Uitm Shah Alam di Sport Planet, Shah Alam. Kalau bukan kerana LG jarang join class punya trip@aktiviti ( terasa sedih disitu T_T ) dan juga kalau bukan kerana kak dee yang mengoffer diri untuk naek kereta bersama sama, LG mungkin xjoin da sport event kali ne. Naseb baek berpeluang bagi semangat dan support kat kawan kawan. 

Go B go!
Go go go abes dengan player sekali masok goal.
haiyaaa~


Tengok la betapa anggunnya saya memakai jersi class ne. Boleh pakai nak pergi dinner nanti. =.=


Nampak tak colour hijau selembut rumput di ladang tuh? Team kami la tu. First game dah mula bersemangat gile. Dan kitorang pasukan sorak terkinja kinja di luar jaringan lokap tersebut. Rasa macam nak masuk maen jugak. Tapi apakan daya. Futsal wanita tade. So,kau jerit je la kuat kuat kat team kesayangan tuh T_T


Sape la tu yang terlampau ketot a.k.a kecik. HAHAHA. Ingat da cukup tinggi, rupanya memang tak T_T. Tapi saya tetap suke no 8 tu. Awak suke tak?



Jejaka rupawan di dalam pagar. Ambil bola tolong tunjukkan. 
Dia budak baru belajar. Kalau salah tolong tunjukkan.
Hai goalkeeper. Apa peace peace? Bajet macam Khairul Fahmi yang hensem plus terror reject bola tuh. 
Ok la ok la, awak pon hebat juge ^.^ tetibe


 Jejaka jelita keletihan setelah bertungkus lumus di medan perang.


 Gadis kacak sedang bergumbira sambil bersorak menjerit keseronokan.



Mereka di atas ne selalu buat bising dalam class. Suara sorang sorang macam speker dalam dewan senat. Saya pom sama. Mengalahkan suara kakak Anuar Zain. 
pengsan.

Apa yang menyedihkan, ketiga tiga perlawanan kalah. Pengadil tidak adil dan pihak lawan bertindak kasar.
Tengok, saya cuba menyalahkan orang yang tak bersalah.
HAHAHA
Tape la kalah menang kan adat pertandingan. 
Habes degree nanti jangan lupa, kita berentap lagi!


TATA


p/s: tak sabar nak ambek gambar futsal ngan Raff T_T


www.tips-fb.com

2 comments:

nurazrina on March 27, 2011 at 4:41 PM said...

wau2! pic saya juga terpampang diblog kamu..haha

LittleGurl on March 27, 2011 at 5:51 PM said...

hahahaha.bangga tak bangga tak? (smbil kenyit2 mata)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting