Followers

Thursday, March 24, 2011

tak sabar nak tunggu esok!

Broommm..Broommm by LittleGurl
Class kitorang memang dah biasa buat aktiviti beramai ramai.Sebagai contoh,bowling,karoeke,jalan jalan,and yang paling best adalah FUTSAL. yes memang la kaum wanita tak join pom game ne. T_T tersengih saje la kau duduk atas kerusi tengok hero hero macho berentap. naseb baek tade popomm girl. Kalau tak memang masak la.Tak jadi keje nak maen futsal asyik tengop gadis gadis rupawan terkinja kinja.=.= 

Esok hari Jumaat. Again,perlawanan futsal akan berlangsung di Sport Planet, Shah Alam.Weeeee.Tak sabar sangat rasa sebab lama dah batch kitorang tak buat aktiviti macam ne.Almaklum da hampir da nak jadik student graduate ne,auwwwwww,so haruslah berhibur seketika sebelom final exam bermula.

Hey guys,tadi LG dapat jersi tu. Jersi tu la....

JERSI CLASS QS6B

Perhatian : Segmen kali ini bukan untuk sesi jual beli. Harap maklum.

Bawah ne jersi class LG. Baru je dapat tadi. Lame da nak buat jersi ade nama sendiri.Teruja gile taw!



Simple but nice. =.=



Simple but hot sebab ade name LG disitu.Tak sabar nak pakai esok.eeee


p/s: Korang tau player ape no 8? 
LG just pilih je no tu sebab 
suke ^.^



www.tips-fb.com

4 comments:

alin duan on March 24, 2011 at 10:23 PM said...

bestnya..

ichsan afriadi on March 24, 2011 at 11:41 PM said...

nice :)

si ngokngek on March 25, 2011 at 12:46 PM said...

waa~~syoknya...no8..wah number naoki tue

LittleGurl on March 28, 2011 at 12:00 AM said...

alin@ hehehehe mmg best
ichsan@ tengkiu ;)
SNN@ yekew?naoki tu ensem tak?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting