Followers

Sunday, March 27, 2011

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t


Terlebih dahulu LG nak ucapkan ribuan terima kasih kat Encik Farisz sebab sudi datang promot LG join this contest. Ini contest beliau ye kawan kawan. Sebenarnya da berulang kali LG asyik tengok je link contest beliau. Cuma tak berkesempatan je nak join. Kali ni,saya sahut cabaran. Sekadar suka suka sahaja. Apa guna menjadi blogger kalau bukan kita yg support rakan rakan blogger yang lain kan? Lagipun Encik Farisz nak promot belog kite. Suka suka suka.

LG sebenarnya nak berkongsi entry LG. Entry ne terbaru la jugak dalam bulan Mac ne. Mungkin ceritanya orang ramai da tau, tapi apa yang LG nak kongsikan bersama,adalah sesuatu yang boleh kita ambil iktibar.


Mungkin tak ramai sebenarnya yang tau lebih details tentang hukum membunuh diri. Melalui entry ini, sedikit sebanyak LG telah kongsikan bersama dari sumber yang boley dipercayai. Harap entry tersebut bukan sahaja menang contest ne, tetapi sebenarnya lebih kepada teladan dan ilmu untuk kita bersama.

Ok,LG tagged mereka:



Nak tau lebih details,sila ke Farisz.com

p/s: akhir akhir ne rasa macam banyak 
je entry guna ayat skema.
buang tabiat agaknya. T_T







Sila klik jika sudi =)

www.tips-fb.com

6 comments:

FARISZ@AZ.Com on March 27, 2011 at 10:48 PM said...

Terima kasih sertai =)

LittleGurl on March 27, 2011 at 11:48 PM said...

sama sama. tq jugaks sudi singgah! ;)

cik teynteyn on March 28, 2011 at 3:54 PM said...

kakak cantek , kite pon suke pakai ayt skema kalo berblog . jejari mmg terus typing skema punye. hehe ..

ari tu pon kite ade tengok video bunuh diri . engatkan bangsa len je , org Islam pon dah ad start nak pk bunuh diri . pelik betul . thx sharing yaww.

Anna Syue Fashion House on March 28, 2011 at 4:12 PM said...

good luck dear =)))

LittleGurl on March 28, 2011 at 10:22 PM said...

adik teynteyn@ hehehe.ye adik comel. mmg akhir akhir ne sik nk tulis ayat skema je. faktor penuaan agaknya. haha..neway,cumaa berkongsi ilmu bersama.kalo bkn sesama kite yg kongsi,sape lg kan.;)

anna@ tengkiu dear!

Farhan Zulhusmi on March 29, 2011 at 11:54 AM said...

good luck...keep it up erk...support blogger-blogger......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting