Followers

Monday, December 5, 2011

pegang itu tak kena, pegang ini tak kena

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Yeah, tetibe gundah gulana semacam. Ish ish. Jantung dah dupdapdupdap sejak dua hari lepas lagi. Padahal nak kata nak mengadap final exam, bukan. Sebab aku dah graduate (alhamdulillah) bulan september lagi. Nak kata ade interview hmmmmm memang taklah sebab lepas interview tempoh haritu aku terus tade apply mane-mane tempat pon lagi. Bukan malas, cuma perlukan persediaan sebab ade a lil bit probs sikit. Eh ke sebab akak aku dah kawen tapi aku sorang je bujang lagi tak kawen ni jiwa jadi tak tenang camni? hahahaa ambooiihhh tak kan sebab tu pon nak gundah gulana cis.

Sebenarnya hari sabtu lepas aku masuk bengkel akademi memandu ehmm ehmm. Nak belajar kereta ni oiiii! Dah besau (ke???) cemgini baru sibuk nak ambek kan. Haiii nak buat camne sebelom ne TERbusy sangat focus dengan study. Mane layan lesen-lesen ni muahahahahaha. Ayat nak sedap je. Haish

Dah setel 5jam masuk bengkel toksah cerita bosan tahap maksimum, akhirnya esok tarikh tetap untuk aku ambek test computer pulak. Eh eh eh sebab tu je ke jiwa jadi tak tenteram ni? 

Malunyaaaa -_-'

Nak ambek test computer pon jadi gundah gulana. Rasanya masa nak ambek final exam dulu tadelah macamni wuuu wuuuu. Over kau nyahhhhhh! Yelah, dah lame kot tinggal zaman belajar. 5 bulan tu lama tahu? So test untuk esok pon aku rasa dah semacam ni. Haiiiiiiii.

Ok nak pi buat latihan 500 soalan dalam buku ni. Hahaha takleh blah buat latihan tu ;D



Wish me luck si comel & si kacak ;)






www.tips-fb.com

14 comments:

syafikah on December 6, 2011 at 1:42 AM said...

gudluck..tak yah risau2 yea sis..hihihi..

Fuadah on December 6, 2011 at 9:31 AM said...

Good luck ila! Senang jer tu.... :)

KAMIHIDUP on December 6, 2011 at 10:02 AM said...

good luck!

Unknown on December 6, 2011 at 7:07 PM said...

blaja bebetol jng jd ce gini..
http://youtu.be/QfSxyoP5I-c

Cik Eka on December 6, 2011 at 11:53 PM said...

gudluck..

kita x amek lesen lagi pun.. hehehe

Jiamin on December 7, 2011 at 8:57 AM said...

Good luck! :D

LittleGurl on December 15, 2011 at 2:07 PM said...

syafikah : risau jugak! camne ne T.T

LittleGurl on December 15, 2011 at 2:08 PM said...

Fuadah : eeheee tahnks kak ngah! senanglah sgt kan haha

LittleGurl on December 15, 2011 at 2:08 PM said...

KAMIHIDUP : teehee thanks awak!

LittleGurl on December 15, 2011 at 2:09 PM said...

Unknown : hahaha!

LittleGurl on December 15, 2011 at 2:10 PM said...

Cik Eka : teeheee kite ambek pon sebab dh nak stat keje ne hohoho! syg pegi ambek cpt, nanti kite g jalan2 ;)

LittleGurl on December 15, 2011 at 2:10 PM said...

Jiamin : hee thanks!

penkcintadia on December 20, 2011 at 2:24 AM said...

littlegurl.. biase la tuh.. lg2 final exam.. erghh.. final sem ni sy stdy dr ptg smpai esok pg nya.. pastu g exam trus.. dpt je paper.. alhamdulillah.. lancar je tgn mnjawab.. huhu.. nice blog.. follow kite yep..? =)

penkcintadia on December 20, 2011 at 2:24 AM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting