Followers

Wednesday, December 14, 2011

i got 500!

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

As a blogger, readers and followers is the main thing in my life. Errrr i mean when i'm blogging la kan ;) Because sebab merekalah i tetap teguh duduk lagha depan laptop mengadap blog sehari hari hahahaha. Thanks a lot peoples si kacak and si cantik! You are awesome, SERIUS!

Sorry peoples sometimes maybe you guys think that i was so boring. Ish ish. Boringnya dia ni asyik cerita pasal diri sendiri kan apehal. Hmmm, well it's my blog and it just like my own diary ;) Rasanya majoriti blogger macamtu kot kan teeeheeeeee. Meh sape-sape yang sama kepala dengan aku bak sini kita sep sep! ;D

Bytheway, Alhamdulillah my followers dah cecah angka 500! Wow tak sangka betul padahal blog aku blog saja-saja kot. Eh ada eh blog saja-saja teeeeheeeee. 



Thank you Nurul Iman Rosman sebab sudi singgah blog kitewwwww. Sukenyewwww kiteww awak datang!!!! ;) Sudilah ambek badge buruk kat atas ni and paste into your sidebar ;) Penat tau kite buat sendiri benda ni ngehngehngehngeh ^^




Tunggu i keje, nanti baru nak try buat giveaway or contest!!! Just wait peoplesss. ;) 
Bila tah nak keje ni ish ish.









www.tips-fb.com

6 comments:

gmiDOTstudent09 on December 14, 2011 at 2:51 PM said...

org yg ke 501 tak dpt hadiah ke

speechless009.blogspot.com

Nurul Iman Rosman on December 14, 2011 at 2:58 PM said...

alahaai, saye ke 500 tu??

macam tak caye je, hehe.

thanks for the cute badge tu, pink purple. feveret colour iman okay.
thanks a lot! :D

LittleGurl on December 15, 2011 at 1:35 PM said...

gmiDOTstudent09 : hahaha sori xdpt ;P

LittleGurl on December 15, 2011 at 1:37 PM said...

Nurul Iman Rosman: eeeheee my pebret colour too! ;) welcome dear

widiea azira on December 16, 2011 at 5:51 PM said...

alamat blurrrr...bengapnye saye..adeh!!!

LittleGurl on December 17, 2011 at 9:33 AM said...

widiea azira : i can't get here! why babe? why? T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting