Followers

Saturday, December 17, 2011

Ombak Rindu T.T

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

I really love this awesome song and lyric ;)

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku
Tuhan aku tahu banyak dosaku
Hanya ingat Kamu kala dukaku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya 'tuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa cinta agung 
Hujan bawa air mataku
Yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku
Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti
Tuhan tolong lembutkan hati dia
untuk terimaku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia disisiku




i keep crying all over again while listening to this song. what's wrong with me grrrrr






tak suka aaa wujud perasaan sedih camni. gua dah tak cool.








www.tips-fb.com

9 comments:

Nurul Iman Rosman on December 17, 2011 at 11:34 AM said...

saye pon suke jugak,
lagu ni macam mintak orang yg kite sayang tu blh terima n sayang kite seadanya.

ecehhh! ;p

widiea azira on December 17, 2011 at 7:58 PM said...

kalo xnk dilanda omabak rindu jgn berumah di dlm panggung..eh! boleh ke..hahahahah

kim heeruul on December 17, 2011 at 9:51 PM said...

tak dpt nak feeling lorh.. =(

eLL on December 19, 2011 at 12:32 PM said...

belum tengok lagi Ombak Rindu

Zaza Fakharuldin on December 20, 2011 at 3:06 AM said...

best sgt ke ombak rindu ni tertanya2 saye ..

LittleGurl on December 29, 2011 at 5:24 PM said...

Nurul Iman Rosman : teehee best sgt kan lagu ni ;)

LittleGurl on December 29, 2011 at 5:25 PM said...

widiea azira : hahaha! berayaq mata kat rumah je la babe, cover sikit!hikhikhik

LittleGurl on December 29, 2011 at 5:26 PM said...

kim heeruul : aiyakkkk kena tgk banyak2 cite romantis tau! ;P

LittleGurl on December 29, 2011 at 5:28 PM said...

Ell & zaza : kite pon belom tgk! huhuhu taktau la best ke tak, org cakap best gila and serius sedih. harini dah kuar dlm astro first yay!!!! kite dah order dah, malam ne nak layan dlm gelap, konon macam wayang hahahaha! enjoyyyyy ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting