Followers

Thursday, February 2, 2012

ok nanges lajulaju lap lap hingus

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Selamat pagi! :) 

Dah breakfirst? Mandi dah? Gosok gigi? > asyik-asyik soalan sama kan T__T

How's your day peoples? I am really have fun with my days :) Yeah lately terasa dunia ini aku yang punya hihihi. Ok statement melampau. Maksud di sini adalah terasa kehidupan semakin membahagiakan ecececeh. I don't know why bila masuk tahun 2012 ni, automatically aku rasa macam takde masalah langsung, lepastu hidup happy go lucky semacam la pulak. Sampai my niece cakap 'eh kakak tengok ucu ni macam dah lebih lebih' amboi amboi! Hopefully perasaan macamni berterusan amin. Setiap masalah mesti ada penyelesaiannya. Just think positive :)

Well, i am proud to be me, yes i really do! Sebab punya keluarga yang tersayang, yang sporting morting, ada pasangan yang sentiasa disisi even i have a lot of weakness kot wuuuuuuu, ada kawan-kawan yang sentiasa make me laugh non stop :) Hati berbunga-bunga tau sebab rasa bahagia. Alhamdulillah.

Dan dan dan...yang paling bertambah-tambah bahagia bila bukak facebook, mata i tertumpu kat satu benda yang membuatkan mulut ternganga sedepa, kaki mengangkang dan tangan ke dada mata ke atas!

Boleh spot tak name tu? Boleh tak nak nanges sekarang? T____T

Terharunya sebab abang Eq add kitew kat facebook. Sangat terharu T__T. Lepastu datang pula ke blog comot ini. Terharu lagik T___T.

Eh eh ini happy ke sedih ni?

*pang nak?* hihihi

Padahal ramai lagi kot yang abang Eq add bukan aku sorang wahahaha! Ok ini namanya jenis perasan tak hingat dunia. Perasan sorang lepastu cepat mengembang hidong. Adoi. Apepon tak kesah la abang Eq add beribu orang sekalipon, but i really appreciated it! Sangat-sangat tahu?

Yeah, you are my inspiration :)
Blogger paling smart, cool and excellent is abang Eq! Eh abang Eq ada buat contest terhebak. Apa lagi tunggu? Jom terjah abang Eq ramai-ramai kat blog. Dan ini adalah facebook beliau :)



 Thanks a lot EQBAL ZACK




err, adakah facebook beliau ini adalah fake atau yang benar-benar belaka?
nangis lagik T___T




www.tips-fb.com

8 comments:

naf. on February 2, 2012 at 12:39 PM said...

wahhh bestnya abg eq add :DD

singgah sini ^^

eqbalzack on February 2, 2012 at 1:16 PM said...

assalamualaikum,
jgn puji byk sgt, abg eq add sebab sgt2 hargai entry2 yg littlegurl buat sebelum ni.
lagi pun skrg cuti semester, abg eq agak free sikit sebelum pulun balik study tengah bulan 2 ni...
all the best ok, teruskan menulis di blog walaupun sebaris ayat..

ikhlas,
abg eqbalzack

p/s: hari ni abg eq add littlegurl je...hehe

LittleGurl on February 2, 2012 at 2:13 PM said...

naf : hehe you will too soon dear :)

LittleGurl on February 2, 2012 at 2:15 PM said...

abang eqbal : wahwahwah! terharunye T___T. thanks abg eq for dropping by here :) and sorry sebab this is a personal blog and tade ape yg best sgt to view and read actually. apa yg dirasa, ditulis utk dikongsikan bsama :) take care abg eq! have a nice semester's days hohoho

Nurulbadiah Lai on February 2, 2012 at 2:40 PM said...

wah!!!!!!!!1
jeles ni..jelessss

LittleGurl on February 2, 2012 at 4:05 PM said...

kak nurul: ekekeekekekeke! i should jeles with you sis sbb pretty! meh kiss skit ;P

gadizgula on February 2, 2012 at 4:08 PM said...

semua org pon happy & terharu biler blogger gojes & hot (SINGLE) pulak tu add kan?? rasa begitu dihargai membuatkan hati berbunga-bunga cinta ;D

Lady Shana Sweet on February 3, 2012 at 2:38 PM said...

wa... untungla.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting