Followers

Thursday, February 9, 2012

Happy Birthday to me

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Actually my birthday is already past about a month ago :) 26th January 2012, yeah the awesome date. On that date, i was been in KL for a few days. Whoaaa sepatutnya update about the trip dulu masa holiday haritu  kan but still in progressing entah bila nak post haha! 

Bytheway, masa kat KL rumah along haritu, i got a big surprise! It was a party for my birthday. And yang paling seronok, we had two big cakes in one night. The one is for me and the other one is for my niece! Means that bukan celebrate my birthday saja, but also for my niece! Seghonok sangat! :) My niece punya birthday on 29th January 2012. hihihi dekat gila kan dengan my date? Memandangkan on 28th terus nak balik kelantan and my niece pon ikut samala sebab dah tiba masa back to school, so terus combined untuk dua orang :)

Masa keluar ramai-ramai haritu for window shopping, my sibling and mom dah wish me a great birthday :) Itupon i dah happy gila sebab jarang sekali dapat keluar bersama on my birthday. So rasa birthday kali ni sangat special hihihi. I tak expect dorang akan buat a party pon even my sis ada cakap nak rendam i dalam kolam kat rumah along on that date. Ish ish over taw -.- I memang dah prepare kot-kot kena rendam betol hahahaa. Yelah, biasanya selalu buat hot gimik dengan bestie, so tiap kali birthday i memang akan bersedia takut terkena! :)

Mujurlah tade pon kena rendam ke ape. Syukurrrrrrrrrrrrrrrr. Sebab rasa macam dah dewasa dah taknak segala macam telur+tepung tu. Hewhewhew! Dewasa? *pang nak?*

tiba-tiba ade awan dekat tangan bhahahaha! ngeri tak nampak awan kat tangan? :P

Thanks a lot to my sibling and mom for the surprise and the gift! Bila masa entah dorang beli cakes and all things i pon tak taw. Padahal keluar bersama kot. Huhuhuhuhu.

Thanks also to all of my friends yang wish birthday! Tak larat nak reply back your post, tapi i gagahkan jugak reply for each :) Happy tak? Happy tak? eeeheeeeeee. And tak lupa for my lovely partner, thanks my dear! Lots of hug! ^^

Alhamdulillah masih lagi diberi peluang untuk bernafas hingga ke hari ini :) Alhamdulillah juga kerana sentiasa dikelilingi keluarga yang tersayang, partner yang memahami dan kawan-kawan yang selalu membahagiakan :) Syukur kepada Yang Maha Esa. 

My conversation between me and umi sayang

Me : Umi, sepatut adik yang cakap thanks a lot sebab melahirkan pada tarikh ini! 
(sambil sengih macam kerang bushuk)
Umi : Eh tak perlu pun, sebab memang dah tanggungjawab seorang ibu melahirkan anak. 
(sambil senyum semanis manisnya)

And me? Rasa nak terjerit tahu? Terharu pilu je rasa. I am glad to have you umi. The queen of my heart, always :)

And tetap nak cakap 'terima kasih sebab melahirkan anak umi yang comel ini, dah la comel baik pula wahwahwahwahwah'. 











Nak sambung progress entry holiday yang dah lapuk itu ok bai!









www.tips-fb.com

7 comments:

Mr.Clive on February 9, 2012 at 10:51 PM said...

walaupun dah lambat,tapi nak wish awak selamat hari jadi! :D
moga panjang umur dan hidup diberkati sentiasa!
dan teruskan berblogging.suka baca! :)

BELOG GILA on February 9, 2012 at 11:03 PM said...

hapy birthday...:)

KAMIHIDUP on February 10, 2012 at 12:02 AM said...

Tahniah, semoga panjang umur dan dilimpahkan rezeki, amin.

Schajar McFlurry on February 10, 2012 at 6:18 AM said...

happy belated bufday to you dear =)

starzieti on February 10, 2012 at 7:37 AM said...

selamat hari lahir dear. :)

Qarr Jalil on February 10, 2012 at 4:37 PM said...

happy di happy birthday :)

Nath on February 14, 2012 at 8:16 AM said...

Happy Belated Birthday and Happy Valentine's Day to you <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting