Followers

Saturday, February 25, 2012

EqbalZack Contest | hello today is the last day|

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

'Hello today is the last day' itu bukanlah tajuk contest abang eq kali ini. Tapi itu adalah ayat nak sedapkan hati aku sendiri. Konon boleh terus join haritu, tapi rupanya dah last day baru nak join kan. Nak kena betol ni -.-

Ok malas nak membebel panjang. Kawan-kawan! Ayuh join contest abang eq harini jugak! Sebab deadline contest ini adalah 11.59pm, 25 February 2012. Ehhhh 25 harini kan? So apelagi, takyah nak ternganga nganga pulak, terus join!

Oh hampir terlupa, ini bukan contest memperaga pakaian atau shawl yang korang selalu join itu. Tetapi contest ini adalah untuk menonjolkan bakat menulis essei pendek/short essay korang. Mudah saja, just create a short essay in 300 word or fewer by using this picture below!
simple bukan? ok terus click ABANG EQBALZACK untuk tengok syarat-syarat penyertaan (btw, syarat-syarat biasa je, so korang jangan risau boleh terus join hihihi) dan juga contact form untuk send essay tersebut.

Hadiah sangat lumayan. Kalau dapat sangat bertuah, kalau tak dapat boleh cuba lagi. I tengah sengkek sekarang tak keje, so i cuba mempertaruhkan my essay yang comot itu hahaha. 

Saya dah join, anda bila lagi? Good luck korang! :))









www.tips-fb.com

1 comments:

Nurulbadiah Lai on February 27, 2012 at 11:14 AM said...

i love your smile dear


tak de kaitan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting