Followers

Tuesday, February 14, 2012

Hadiah dari blogger kacak aauwwwwwww

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Semalaman tak lena tido sebab teringatkan Fahrin Ahmad i yang dalam kesakitan sebab terseliuh kaki semasa bermain badminton minggu lepas T__T. Sekarang xleh nak jalan. Dah dengar pun dah runsing, rasanya kalau ade berdekatan dengan si dia, lagilah aku yang keluh resah tak henti-henti. Sekarang ni pon dah macam-macam dok pikir. Macam mana dia nak pi keje nanti? Eh makan sape nak tolong masakkan? Nak pergi tapaukan makanan sape pulak yang boleh tolong ni? Kalau jatuh cane? Sape nak tolong angkat? Tandas licin, nanti kalau jatuh takleh bangun? Kalau kaki sakit lagi ade orang nak tolong tak? Kalau itu..kalau ini..ish ish belum ada suami lagi dah gelabah betul. Kalau dah ade suami, anak-anak dok demam, batuk-batuk, luka situ sini, rasanya aku orang yang paling kecoh hahaha. Err, naluri orang perempuan memang camni kan? LOL :O 

Please guys pray for him ok :) Thanks ^^

Tapi tadi bangun-bangun pagi terus tersenyum gembira walaupun hati asyik dok pikir budak handsome tengah sakit tu. Eh eh apakah yang terjadi hingga boleh buat aku gembira ni? 
 Fridge magnet by EqbalZack! :)

Taaraaaaaaaa!!! Ohhh frigde magnet ini punya pasal rupanya. Ngehngehngeh!

Yayyyyy finally sampai jugak abang eq punya gift :) Thanks a lot abang eq. Comel sangat-sangat! Terus bukak laju-laju envelope lepastu papppppppppppppppp dekat peti ais.
Tengok tu, sampai kat rumah baru terus dapat kawan :)



Bytheway, not to late to say CONGRATULATION to EqbalZack
for winning the Best Lifestyle Blog of the Year in World Bloggers & Social Media Award 2012.
A big clap to him pappappappappap!!!! :))











www.tips-fb.com

14 comments:

eqbalzack on February 14, 2012 at 1:33 PM said...

Alhamdulillah dah sampai dan harap condition hadiah ni OK...
Abg eq masih terkejut dengan kemenangan tu sebenarnya. dan satu tanggungjawab utk blogging dengan lebih terurus dan hasilkan entry2 yg simple dan berkualiti..
Thanks bagi support kat blog abg eq ok..

ikhlas,
-abg eqbalzack-

Mohd Khairi Khadzir on February 14, 2012 at 2:10 PM said...

wahh dh dpt ek ..(^__^) simpan baik2 hehe

si ngokngek on February 14, 2012 at 4:47 PM said...

wah,untung-2..stail betol gambar tue ea..hee

AMMAR YASIR on February 15, 2012 at 7:09 AM said...

Bestnya dapat hadiah... nk nk nk

Ali Power on February 15, 2012 at 8:23 PM said...

bestnyew

the puffy clouds on February 16, 2012 at 3:21 PM said...

waaa bestnya :)
fridge magnet kan tu?

BTW, Nak invite you to come to our shop ^.^ Feel free to visit our shop. We are selling bags below RM 50. This is serious :) Do come

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

Sheila Nasir on February 17, 2012 at 3:37 PM said...

nice blog.. :) fOllow me k..

ikhlas,
http://sheilanasir.blogspot.com/

LittleGurl on February 22, 2012 at 10:47 AM said...

eqbalzack : yes, berbungkus dgn baik lg masa dpt tu hehehe. congratulations again tau abg eq. abg eq memang layak ;) good luck! and thanks juga sebab support kite hihii ;D

LittleGurl on February 22, 2012 at 10:48 AM said...

khairi : yep! hihi thanks. duduk elok je fridge magnet tu kat peti ;D

LittleGurl on February 22, 2012 at 10:49 AM said...

si ngokngek : cool sgt! abang eq kan tu, always hot aauwwww

LittleGurl on February 22, 2012 at 10:51 AM said...

Ammar : hihihi meh meh! :)

LittleGurl on February 22, 2012 at 10:53 AM said...

Ali power : ngeeeee ^^ best sbb ade muke abg eq kat situ hewhewhew!

LittleGurl on February 22, 2012 at 10:54 AM said...

the puffy clouds : hehe aahh fridge magnet :) orait nanti kite terjah!

LittleGurl on February 22, 2012 at 10:54 AM said...

sheila nasir : InsyaAllah. thanks for dropping by! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting