Followers

Saturday, February 4, 2012

Girlfriends

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Sungguh cepat masa berlalu. Rasa baru je semalam kena denda jalan itik terkedek-kedek kat tapak perhimpunan sekolah sebab tak siap kerja matematik. Rasa baru je semalam kena cubit perut oleh ustazah atikah tersayang sebab apetah dah lupa. Rasa baru je semalam kena tengking kuatkuat oleh teacher tersayang sebab tak siap kerja sekolah juga. 

Tapi rupanya semua tu dah 12 tahun berlalu. Sekarang masing-masing dah besar panjang. Ada dah jadi juwatan (ehm ehm), ada dah jadi akauntan, ada dah jadi bakal doktor, ada dah jadi cikgu/lecturer, ada dah jadi arkitek, dan tak lupa juga ada yang bakal jadi qs (aku lettewwwww ecececeh InsyaAllah). 

Tadi berkesempatan berjimba-jimba dengan girlfriends yang tiptop. Mereka ni adalah kawan sekolah rendah merangkap geng satu kepala bising tahap dewa. Esaited kemain nak jumpa semua tapi biasalah bukan senang nak berkumpul sekali kan. Dapat jumpa just a few of them pon dah cukup seronok!!!!! Rasa tak puas jumpa, sekarang dah rindu T___T



Nothing much to do today, just berchatting gossip gossip sikit. Aku rasa semua orang dah berubah kot. Makin hot, gebu-gebu dan tinggi. But me? Tinggi? Tidak la kan. Pfffttttt

Lepastu pergi melawat my bestie kesayangan, Emilia yang dalam pantang! Yay dapat jumpa baby Adam comels :)
Bila banyak kali pegang dan cium baby wangi, aku rasa semacam je eh eh. Tiba-tiba wujud perasaan kasih sayang seolah-olah perasaan ibu terhadap anaknya. Ish ish. Dah tiba masanya ke? Ke aku je perahsan lebih ni? Oh tidakkkkkkk!

Btw, i really have fun today with all of my friends zaman kecik kenot! ;)) Hopefully other times boleh hang out sama lagi, mungkin turut serta menolak troli baby pula wahahahaha hamboi berangan -_-'

Take care peoples! :))



Friendship doubles your joys, and divides your sorrows.





www.tips-fb.com

5 comments:

sekamar rindu on February 5, 2012 at 3:18 AM said...

salam....

cepatnya masa bergulir..semua tu kenangan yg manis..kenangan di alam persekolahan sungguh best jika dikenang..terbayang mcm2 lagi...denda oleh cikgu.., 'cinta monyet', mc2 lagi...

:)

KizZ on February 5, 2012 at 10:20 AM said...

Hihi..Kiz pun rasa baru semalam kena tulis nama ngan pengawas sebab lambat datang g skolah.. BTW, rendah itu comel oke..hihi

zulhilmi tempoyak on February 6, 2012 at 5:54 PM said...

ehhh.. silap komen la...

ingat komen post kat bwh..haha...

untung la kawan kiut2.. :D

laraz-style on February 7, 2012 at 10:57 PM said...

pejam celik pejam celik dah bole kawin rupenye... hihihi


http://www.larazstyle.blogspot.com/

Nath on February 14, 2012 at 8:15 AM said...

Happy Valentine's Day, it's a best time to celebrate your friendship day :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting