Followers

Saturday, April 30, 2011

Happy Birthday ADIRA!

Broommm..Broommm by LittleGurl
Warggghhh!!Perut lapar neh. Ade sape sape willingness nak hantar makanan kat Kolej Anggerik,Uitm tak? T_T. Padahal tadi dah makan tengahari. Dasar kantung perut besar betul.

Eh hari ni tarikh lahir ADIRA kan?






Aahh ADIRA comel gile tu.






Alaaa yang nyanyi lagu Ilusi tu.




hehehehe

HAPPY BUFDAY ADIRA!!!!









EH...errrr, bukan ke?










habes bufday sape lak arini?










OOOooo....









hari jadi budak neh rupanya....



Selamat Ulang Tahun yang ke 23 alyn sayang!Semoga sentiasa jadik kakak dan ibu saudara yang hot and spicy! Oyeaaahhh!!Semoga dapat dekans lagiks ye darling. Semoga cepat cepat dapat keje and kawen!!!hakhakhakhak. Nanti dah abes degree, dah keje dan start new life, we should be together lagi. Ade masa terluang kite kuar ramai ramai pegi UK maen salji, maen bowling sama sama and lepak sambil karoeke!Wah bestnye. kuikuikui



My Bff yang sengal gile and suka nyanyi lagu Ziana Zain!hahaha. Memang LG ngan dye kaki karoke. Petang semalam sanggup pergi melalak selama 2 jam. Gila lame. Sampai dah pecah suara sebab nyanyi lebih kurang 30 lagu. And you know what? Dye minat gile kat Adira sampai 1 batch kitorang sume panggil dye Adira! haha. Memang dah macam Adira dah aku tengok kau bile dah sebut banyak kali. Haish..

Alyn ne budak pahang. Sama sama dengan LG time diploma kat perak dulu. She is one of My BFF seramai 10 orang! Seorang member yang sangatttttt baek, sporting, gila-gila, bijak pandai and semuaaalaaahhh. Dye pom ade belog jugak tau. Klik SINI. Tapi macam dah tak updated je skang neh. haha. Sape sape nak kenal dengan dye, pergi serang dye cepat cepat!!!! Tapi make sure muka korang macam Brad Pitt atau Adira je tawww!!!!!hahahahahah. *lariikkkkkkkk*



LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE U!







www.tips-fb.com

4 comments:

biE on April 30, 2011 at 7:34 PM said...

pertama: jeleZZZZZZZZZZZZZZZ..

kedua: sila buat special entry about me on 6 June 2011

ketiga: entry itu mestilah setiap tahun. and never misssssss.... can?

LittleGurl on April 30, 2011 at 9:32 PM said...

pertama: wawawa...sblm ne kan blog tak bape active. skng dah active bru gatal nak buat.haha.jgn jeles yunk~

kedua: yes!i will!! InsyaAllah...

ketiga: i will try to make it! uols punye bufday msti ade dlm my entry!! ;)

Ash on May 1, 2011 at 10:23 AM said...

Nice photoshopping technique for the happy birthday. BTW what font did you use?

Izyan Masri on May 1, 2011 at 3:50 PM said...

KIHKIH.BARU YAN NAK PERCAYA BIRTHDAY ADIRA RUPANYA BUKAN XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting