Followers

Friday, April 29, 2011

Cik Macaroon

Broommm..Broommm by LittleGurl
Tadi LG ade singgah kat SINI.

Please la ade sape sape boley explain tak cik macaroon ne makanan jenis macam mana? Best tak? Ade rasa macam donut tak? Atau rasa macam kek cokelat? Lembut macam mashmallow tak? Ke keras macam biskut? Ke cik maracoon ne macam burger king? Berkaler kaler cantek macam pelangi tu rasa macam kek pelangi ke? =.=

Kat Shah Alam ade jual tak?

Bukak blog asyik nampak macaroon. I dah obses sangat nak tau sangat neh. Dah try google, tapi hampeh tak de maklumat pun. Tolong ye tolong sangat. Bukan ape, cik macaroon ne buat air liur LG meleleh tak sudah sudah. LG tau LG macam JAKUN gile sekarang. T_T


cik macaroon comel gile ok.


www.tips-fb.com

8 comments:

nor airah azirah on April 29, 2011 at 3:39 PM said...

macaroon ler.. hihi :)

starscream aisyah on April 29, 2011 at 4:56 PM said...

macaroon bahan asas dia gula, so memang manis, bahan sampingan macam serbuk badam, ada jugak yg guna oat, pokoknya ada macam-macam perasa :)

LittleGurl on April 29, 2011 at 9:19 PM said...

airah@ ala syg silap lak...hehehehe.oke2 LG tuka skng...hakhakhak

aisyah@ yeke yunk?ade resepi dye tak?mane nak dpt lau nak beli ea?mahal ke?teringin nak pegi cari ne T_T

Billa.Bel on April 29, 2011 at 10:53 PM said...

LG blnje la kiteeeee ! :P

Izyan Masri on April 30, 2011 at 12:41 PM said...

MACAROON SEDAP !BOLEH BELI KAT OU TAK PON EMPIRE GALLERY SUBANG

LittleGurl on May 1, 2011 at 12:35 PM said...

billa, ahahaha. billa la blanje LG sebab LG tatau nak beli kat ne neh. *alasan semata* lalalala

izyan,alaaa..jarang la pegi OU.klcc ke mid tade ke?

nik rosmawati on May 3, 2011 at 9:45 PM said...

teringin gak nak makan cik macaroon.

lagenda on May 17, 2011 at 9:11 AM said...

Kat KLCC ada jual..klu x silap kat harrord. X pun, leh gak order by courier oleh cikmin.com. Mmg pembuat macaron yg sedap.

Rasadia manis dan ada pelbagai perasa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting