Followers

Saturday, April 16, 2011

Suara kau best tak?

Broommm..Broommm by LittleGurl
Sape suke karoeke sila angkat tangan macam ini (lambai lambai macam usop wilcha). Sape tak kenal usop wilcha memang ketinggalan zaman betul. Even tak tengok usop masa APBH haritu pun at least korang tau la kan cerita Hantu Kak Limah tuh. Kalau tak tau jugak, tak tau awok nak cakap macam mana. T_T Ok LG  bukan lah tak suka sangat cerita Hantu Kak Limah yang memang femes gile tu. LG pegi jugak tengop wayang dengan Along dan anak anak sedara masa mula mula kuar lagi.Cuma bagi LG cerita tu ending dia macam tak best sangat. Macam tak logik je sebab  hantu kak limah yang selalu muncul tu sebenarnya kak limah yang gile. Adoyay. Kecewa i tau. Ingat memang hantu betul da. T_T (addicted gile skang tengok cerita antu. hakhakhak). 

Eh tiba tiba terkeluar cite hantu kak limah plak!

Ok back to tajuk entry kat atas. Suara korang best tak? Kalau join audition Akademi Fantasia and Mentor agak agak korang lepas tak? Kena maki ke kena puji? 

Eleh, tak yah berangan la kalau suara korang macam katak bawah tempurung. Hanya layak nyanyi bila nak panggil hujan turun. haha. Macam cerita dongeng jer. ( sesuka hati mengata orang padahal diri sendiri pun sama. haha ) Don't worry la kawan kawan. Jangan risau. Bagi korang yang rasa suara tuh dah sebijik macam Dato' Siti, tapi geng geng korang tetap kata suara korang macam tut tut, jom ikot LG jom! Kite berentap kat dalam karoeke box! Haaa,nyanyi la korang sepuas hati.



Korang jangan risau, korang tetap akan jadi the winner.



Sebab suara LG macam ELLA. T_T ( suka betul buat andaian yang bukan bukan )

LG ngan member member memang hantu karoeke ok! Biasa la malas nak komersial suara best ne. Pegi karoeke sudah la kan. Tapi most of my bff tak suka karoeke. Me and alyn je yang suka masok karoeke box, yang laen melalak kat bilik je. T_T. So, LG biasa pegi dengan budak budak class and member member 1 batch. Memang hantu karoke betul. Ala, bukan selalu pun pergi. Baru je beberapa kali semenjak dua menjak ne. Almaklum, dah nak habes degree, so kena luangkan masa together gether. (sedih la plak)


Miss yuna. Eh silap, Miss yana. "_________"
LG paling kerap pergi karoeke dengan budak kecik sorang ne. Berdua dengan gadis saja harap maklum. 


Klon awie! haha. mantap seyh.


Tengok Expert (nama komersial) kat tepi tuh macam pungguk rindu bulan je. Ececeh


Focus + tergamam 

Baru baru ne pergi dengan bff and member member class dye.2 jam tanpa henti dan charge hanya RM10. Weh, kat mana lagi tempat karoeke yang murah gile macam ne? Cuba cakap? Memang sangat puas hati. Bilik yang sangat selesa ade sofa empuk lagi. Kat mana?


Me v.s Alyn. Cu teka kat mana ne? (macam nampak je background kat blakang)


Puas hati! RM 5 je sejam. Mane leh dapat lagi murah macam ne.



Haha. Rock gile kau Alyn. ^.^



Ok dah dah jom balik.


I-City Shah Alam. Korang ingat kat sini cuma ade LED light berwarna warni je ke? Korang silap la. Kat sini bukan karoeke box harga RM1 untuk satu lagu tu. Tapi RM5 untuk 1 jam, start 12 p.m - 7 p.m. Kalau dah lepas 7 p.m, RM18 untuk 1 jam. So, untuk para gadis yang suka karoeke, elok la pergi waktu petang. Dah la murah, memang puas hati. 

P/s : Nyanyi sorang sorang lebih baek ^.^ 




www.tips-fb.com

4 comments:

amy azuha on April 17, 2011 at 1:32 AM said...

gila murah kar0k rm5 sejam! kena try ney huhu..kat sp sejam rm15 paling murah taw..

Norliyana Sayari on April 17, 2011 at 5:04 PM said...

jom karok lg~~

Khuzrin Kamarudin on April 19, 2011 at 10:49 PM said...

rm5 sejam? mak aih!!

Zul Mahir on April 20, 2011 at 7:12 PM said...

apasal akunya gambar ada???bila masa aku nyayi??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting