Followers

Tuesday, January 10, 2012

Sister's wedding (PICTURES)

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Hello comel!!!! 

Fuuhhhhhhhhhhhhh kesat peluh sekejap.

Ok dari semalam dok pilih gambar satu-satu sebab nak upload dalam blog dan facebook (sure!). Sebenarnya pictures macam dah basi sebab pengantin dah menjangkau usia sebulan dah hahaha. Tapi all the pictures adalah FRESH dari ladang weh. Jangan ingat gambar dah ade sebelum ni cuma aku je malas nak update kan. All the pictures adalah dari photographer terhebak di dunia (Nasrul Hisham Nasir) *sambil kenyit-kenyit mata konon time wedding aku nanti dapat 50% discount* haha hammboi! 

Encik Esham ini baru je pos segala story book yang besar gedabak beserta frame gambar includes photo besar gedabak juga plus lagi dengan cd untuk tontonan umum. Means that hampir sebulan juga menantikan mimik muka family aku masing-masing untuk menonton seketul-seketul gambar yang telah diambil. Berpuas hati atau enggak ya pak, ya buk?

And guess what?

Anda sungguh ohsem wahai Encik Esham!!Oh Encik Hisham gambar-gambar yang anda ambek sungguh cool sekali macam anda juga (sambil laga-laga pipi)!

Weh, over apehal?

*nyorok bawah katil sobsob

Tanpa membuang lemak dan masa, ayuh kita saksikan. 
Sang Cinta bertemu Sang Kasih. Eh boleh? -_-'





Ini aku gatal edit combined sebab tu gambar kecik. Tak reti nak kasi jadi besar bila masuk blog. 
Kalau buat mesti jadi pecah-pecah. Ada solution tak?  












Nak tengok lagi banyak gambar? Click SINI (eh ini bukan advertisement tau, ini folder kawen dalam facebook i je jangan risau teeeheeee)

Enjoy stalking pictures wakakaka! ;P







www.tips-fb.com

15 comments:

Cik Aini Lavender's on January 10, 2012 at 1:28 AM said...

wahh tgginye awk lompat
btw nice la pic =)

Mr.Clive on January 10, 2012 at 1:33 AM said...

suka tgk gambar org kahwin sebab menunjukkan permulaan perjalanan yang banyak cabaran tapi sentiasa excitingg! :)

Anonymous said...

awk lompat tinggi..cume awk je xtinggi2..hi2..=P

Muka Bosan on January 10, 2012 at 4:05 AM said...

Gambar HD. Suka tengok. Sharp. :D

starzieti on January 10, 2012 at 8:13 AM said...

cantiknye gambar. ceria je. :)

KAMIHIDUP on January 10, 2012 at 10:15 AM said...

nice picture. empunya blog bila lagi nak ikut jejak kakaknya? hee.

LittleGurl on January 10, 2012 at 10:31 PM said...

Cik Aini Lavender's : heeee over kot haha!

LittleGurl on January 10, 2012 at 10:32 PM said...

Mr Clive : kan? warghhhh rase nak kawen jugak ni acane ea? ;P

LittleGurl on January 10, 2012 at 10:33 PM said...

Anoymous : hahahaha! tau tape ;P

LittleGurl on January 10, 2012 at 10:36 PM said...

Muka Bosan: sangat2! cantik kan? i pon suka ;))

btw, nape nama Muka Bosan? olololo

LittleGurl on January 10, 2012 at 10:37 PM said...

Starzieti : cantik gila kan syg? kite sblm tengok lg dah esaited asyik dok tanye bila nak dpt eeheeeee ;D

LittleGurl on January 10, 2012 at 10:38 PM said...

KAMIHIDUP : haha! adik dia mau tapi malu wakakakaka >.<

zzanyy on January 17, 2012 at 4:49 PM said...

Wah! lawa! saya suka!

Kumbang Jingga on February 1, 2012 at 1:10 PM said...

woww pic tu cantik..kalor dia terang

LittleGurl on February 1, 2012 at 1:10 PM said...

zzany : me too! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting