Followers

Tuesday, January 31, 2012

and now i love you

Broommm..Broommm by LittleGurl
Assalamualaikum w.b.t

Have a nice day everyone :)

I taktau start bila i addicted with this thing. Bukan addicted sangat actually but terasa macam nak memiliki dan kehendak itu kadang macam terover-over pula. Hihihi. Tapi rasanya tak salah sebab benda ini adalah sangat cool dan bersopan compared others. 

Yeh, now i am talking about DRESS :)

Nowadays, ramai yang pakai dress. And i bukan terikut-ikut dengan fesyen sekarang tapi bila dilihat secara sudut positif, ianya sangat bersopan sekali compared kalau pakai seluar yang terbentuk dua ketul kaki itu T___T. Dress banyak bentuk. Ada yang short, ada yang long dress. Jadi terpulang pada kita nak sesuaikan yang mana. Nak yang lebih bagus, pilih yang long dress, boleh digayakan dengan pelbagai cara :)

Eh eh ini nak mempromot atau nak luahkan perasaan yang aku dah suka dengan long dress ni? T___T

HAHAHA!

ok skip skip!

Mari bersama sama mencuci mata sekejap. Cuci mata sajalah yang boleh, sebab keje pom belom -_-'

Haritu tiba-tiba terasa nak pakai dress. Actually dah ada satu tapi dah senteng. Dulu je pakai lepastu tak pakai sebab taktau nak pakai macam mana haha! That dress is belongs to my elder sister actually, tapi sebab tak muat then dia kasi i pakai :) Tapi aku ni budak lasak, mana gemar pakai dressing bagai. Tak cool. Sampailah dah senteng sampai buku lali, lagi la tak cool. T___T Then i bought 1 long dress kat Pangkor. 

Sekarang dah rasa macam cool pulak. Maybe sebab penambahan umur dan fikiran dah semakin positif. Nak biar pakai pakaian yang menampakkan kelembutan dan lemah gemalai. Selain berbaju kurung, apa salahnya tak pakai jeans + t-shirt tapi beralih kepada long dress pula :) Lagi nampak sopan kan?

*Fabric cotton*
 Btw, rasa lebih selesa sebab rasa macam pakai baju kurung je. Sejuk + longgar + labuh :)





>.<









www.tips-fb.com

7 comments:

widiea azira on January 31, 2012 at 6:11 PM said...

lawa kan? sy pn teringin..haha

KAMIHIDUP on January 31, 2012 at 7:56 PM said...

sebenarnya, ramai lelaki memang sangat suka perempuan pakai dress. :)

LittleGurl on January 31, 2012 at 10:34 PM said...

widiea azira : hehe kan? lawa sgt!

LittleGurl on January 31, 2012 at 10:35 PM said...

KAMIHIDUP : yeke? ehehe lelaki biasa suka pompuan pakai baju kurung kan? :)

SyUhAdA on February 1, 2012 at 11:33 AM said...

cntik..mcm bleh try jgk..

missymilo on February 1, 2012 at 11:33 AM said...

cantik! :) teringin nak pakai tapi x berani takut menampakkan kekurusan.

A Girl Like You on February 6, 2012 at 8:08 AM said...

Nice!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting