Followers

Wednesday, January 12, 2011

senyum tak kata apa apa

Broommm..Broommm by LittleGurl
assalamualaikum w.b.t

hai bloggers & readers sehat tak? mari kita tersenyum sepanjang hari =.= tetiba


 

Cantik luar cantik dalam cantik macam mama
Hati macam grandmanya anginnya macam papa
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu ayat lama ayat mama
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini
Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

HAHAHA. erk,tetiba nak gelak. bukan ape, sebenarnya LG teringat kat rumets a.k.a bff LG yang memang suke gile ngan lagu senyum ne. mula mula dengar lagu ne macam nak tergelak terguling guling ta mangun mangun. yew la macam kelakar la lagu ne. tapi bile hayati betul betul. hai, macam bagus je kan. lagu ne memang bagus bwat sape sapee yg muka masam mencuka. heh* LG ta suke owg muke mencuka. ape salahnya hadiah kan senyuman kat sume owg. bile kite senyum, automatically jiwa kite tenang,aman damai!!PEACE!!

p/s : sila senyum pada saya kalau tiba tiba terserempak di mana mana walaupun di tandas awam sekalipom www.tips-fb.com

12 comments:

Nurulbadiah Lai on January 12, 2011 at 5:31 PM said...

my bf suke giler lagu ni..selalu nyanyi kt kakak dlm kete hehe

LittleGurl on January 12, 2011 at 5:59 PM said...

kak nurul@ ngagaga.sweet jew lagu ne kan walaupom kelakar. hakhakhak. tq for visit sis. suke tengok akak taw! ;)

Bella Ayub on January 12, 2011 at 7:36 PM said...

hye babe.. :)
teima kasih sebab suka header kita yang selenge tu :P

bella guna photoscape saje dear untuk edit.. u boleh download thru fb, then resize dia.. selalunya nya lebar 1200 , tinggi dalam 500 :)

cha on January 12, 2011 at 9:08 PM said...

sp nyanyi lgu ni?xpnh dgr pon..

LittleGurl on January 12, 2011 at 9:46 PM said...

bella@ hahaha.selenge apenye.cun taw.seyes!hmm,LG pom da ade photoscape dear. cume xpena ag terlintas nak bwat header pkai photoscape. bese pakai adope photoshop kan.oreit,t LG try create. xsabau! hik3.tq sweetie.. ;)

LittleGurl on January 12, 2011 at 9:49 PM said...

cha@ laling ouh laling.ngade2 eh wat2 tataw ne > by malique & najwa ;)

Zul Mahir on January 12, 2011 at 11:37 PM said...

rajin gila kau buat blog setiap hari..haha..

LittleGurl on January 13, 2011 at 12:41 AM said...

expert@ haha.saje je meluangkan masa.at least otak aku tade la jem teruk gara gara mengadap dessertation 24jam.adoyai!

hiro on January 13, 2011 at 1:06 AM said...

setuju2.

LittleGurl on January 13, 2011 at 5:09 PM said...

hiro@ hehehe. LG lagiii setuju. tq for dropping by ok. ;)

..hizamirahim.. on January 13, 2011 at 6:30 PM said...

senyum
tak perlu kata apa2
kalau orang tanye apa2
senyum je
takyah jawab
okay?
XD

LittleGurl on January 13, 2011 at 7:15 PM said...

hizami@ hahaha. oke gak tuh. pastu nanti sume orang tengok tengok kite,pastu bisik bisik. 'eh,dia ne $##@$$%$#%$ ke?' hahaha.adoyai~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting