Followers

Wednesday, January 19, 2011

naseb si labu labi

Broommm..Broommm by LittleGurl
salam you alls

sila angkat tangan cepat! erk,ape ne ketiak basah! x senonoh betol korang datang sini badan busuk. busy sangat ke sampai xmandi ne korang? HAHAHA. ta pasal pasal. da da jangaan nak merepek la. kesian kat korang kan wangi wangi tapi kena pangkah plaks. lansum tade hati perot kata bukan bukan kat korang kan. ok. insaf. =.='

lame rase x hupdated pape lam blog ne. LG busy. sob sob sob. sampai xsempat nak sentuh and type walaupom sepatah perkataan. sangat busy kan? biasa la bile da akhir sem macam ne, macam macam kena pikir and kena buat. kalo tak, amek kau satu hape pom kau xkan dapat. sebab sume kena bergerak sendiri tade nak bergantung kat orang laen da. bersusa payah la kau sorang sorang tade sape nak tolom. cane neyh?! T_T

moge moge ape yg LG impikan,sumenye akan tercapai. target skang ne cuma 1 je, nak grad on time!grad on time ngan flying colours! boley ke x? =.=' InsyaAllah

ok sengih macam saya. BHAHAHAHA!

ok suda suda pegi buat keje! T_T

BUBYE!
www.tips-fb.com

4 comments:

aniz on January 19, 2011 at 8:21 AM said...

mesto BOLEH...caiyok!!!

LittleGurl on January 20, 2011 at 7:00 PM said...

yes,BOLEH!tq dear ;)

gaung on January 24, 2011 at 8:08 PM said...

sangat boleh!!

kami tag kamu di sini

ENTRY TERBARU: contest 'When Raining Day'
~terasa lembut je tgk page nie..soft kaler.

Littlegurl on January 25, 2011 at 12:47 PM said...

gaung@

tq a lot sudi singgah sini!hihihi..oke,t LG terjah jawab contest ok! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting