Followers

Tuesday, January 25, 2011

saya tak menyesal ok

Broommm..Broommm by LittleGurl
Salam to all readers / bloggers

cuti pergi mane? merayau rayau x tentu hala? malas buat keje pastu pergi lepak lepak ngan kawan? ouh,sangat bagos! sila hantuk kepala korang kat dinding. HAHA

dua minggu lepas, classmates LG dengan LG sekali berpakat nak pergi bercuti bersama sama kat Melaka & PD. wow! sangat excited nak pergi sebab LG tapena langsung pergi Melaka. T_T . However, plan punye plan, petang rabu tu LG kol umi. Umi gitau yang tok sedara LG masuk spital, ade kanser usus. OMG! terkejut dan tibe tibe jantung terasa berdegup kencang. tibe tibe rase macam x sedap hati. ape nak buat ne? balik? ish, ade ke balik esok kan nak g trip kat Melaka. da lame plan kan takan tibe tibe nak cancel. pastu balik minggu depan time raya cina? hello,minggu tu kena pergi trip bandung laks. tiket da beli tuh. passport da buat. takan nak cancel. pikiran LG da mule naek lemak ase,xtau nak pikir macam mane.

Abes je on call ngan umi, en fafau sms kata dye nak balik kampung malam tu,tapi balik ngan bas je. and tiket bas masih belum beli lagi. tanpa pikir ape ape, tros LG replied mitak en fafau belikan tiket kat LG skali. wah! tindakan luar kawal. malam tu LG naek bas kat putra dengan en fafau & su,mak sdara dye. OMG,saya bakal pulang! excited.

LG da tade atok / nenek. cuma ade tok sdara. that's why LG terasa sangat nak balik, lagipun nak jumpa my mom,sis and bro kat kampung. tanak la rase tersangkut pape kan. memang, terkilan jugak bile x dapat bersama sama kengkawan yang laen kat Melaka & PD tu, but family comes first. and hati saya sudah lega dapat balik jumpa org org tersayangs.


saya kat UK during krismas. ok. tipu.


Ok next time pergi Melaka jugak dengan si dia! euuww,menggatal. HAHAHA

BUBYE!


www.tips-fb.com

2 comments:

Anonymous said...

~uya~

oooo...nk p mggtl yerkk

Littlegurl on January 26, 2011 at 12:17 AM said...

hahaha. xsempat nak buka mulut ajak, dye tu musti kata 'NO'! hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting