Followers

Friday, January 14, 2011

kamu yang terindah dalam duniaku =.=

Broommm..Broommm by LittleGurl
tajuk entry pepagi camni memang xley blah =.=  saya tetap x peduli. nak jugak cakap and ulang banyak banyak kali.

KAMU YANG TERINDAH DALAM HIDUPKU WAHAI WARGA QS6B!
LOVE U GUYS SO MUCHI!

mesti bajet ingat entry pasal boypren kan. sila lempang 3 kali. ok. terima kasih.

entry ini bukan pasal si dia pon. cukup cukup la cerita pasal dia pada entry yang lepas. banyak banyak cerita pasal dia nanti ade yang termuntah pulak. haha. ok cukup. kembali pada tajuk yang asal.

tengahari tadi ade sesi photography budak budak semester 6 FSPU,UiTM,Shah Alam. ouh, jangan jeles. saya bakal melalui grad degree! yahoo! ouh,jangan terlalu excited. tiba tiba perasaan risau menyelubungi diri. tunduk. cuba tidak terlalu excited. masih banyak lagi perkara yg harus diselesaikan semester ini. thesis. insaf.

tapi boley kan sekali sekala nak berseronok?!ngagagagagagaga. ala bukan selalu pom. ne kali pertama kali kedua sebenarnya kitorang 1 class bergambar beramai ramai. nasib baek ade jugak orang nak amek gambar, kalau x menangis je kau di tepi tangga. T_T.

layan ajela,malas nak bebel pagi pagi buta ne. hahaha =.=

raff burn  yang bercita cita tinggi ingin menjadi mak andam,tapi cita cita x kesampaian.

rambut da ok. nampak comel. tapi rejected!kerana berjaya memiliki senjata api.


terlalu excited dengan topi baru.abaikan.

comeikan mereka ini. ouh,bangganye saya sebab jd kawan mereka =.=
rau@dee

dorang memang selalu howt lam class!

best couple in QS6B
AG@rau

si cumei nadia@mimi

mereka ini senior saya. eh,tidak. hanye yang kiri dan kedua dari kanan =.=
kak lily @ alya @ kak izzy @ nadia

nak pecah perot tengok mereka beraksi. adoyai!

ketawa itu tadika PASTI !

eh,baru ade pix tuan bloggers. almaklum harini pakai baju kemelayuan. jadi harus jadi sedikit sopan. haha
tuan blogger di belah kanan ok. xpaham paham lagi?

girls@QS6B

boys@QS6B

yea!happy

ggrr...x happy sebab si AG mengacau!

yea! happy sekali lagi. tengok tangan si raff ala ala macam cpot dalam movie Hantu Mak Limah
"angkat tangan macam saya" HAHA

ok. tammat. tido!

p/s : sume pix diatas dalam fon cik dee saje. pix dari photographer hebat, nanti LG uploadkan bile da dapat nanti. wee!x sabau! ouh,melampau. pang! pengsan.

www.tips-fb.com

3 comments:

Que a.k.a roulblur on February 26, 2011 at 5:07 PM said...

woo..bestnya...teringin jugak nk jadi badut..hehee

LittleGurl on February 26, 2011 at 5:49 PM said...

que@ hahaha. pegi mitak ngan abg photographer tu. dye punye barang byk woooo! geram rase macam nak wat balik. haha

Nadirah Abdul Mubin on March 13, 2011 at 3:06 PM said...

Camne la cikdee leh terlepas entry yang ni. hadoyaiiiiii ~~~~


suka tgk budak2 clas kite!!!
happy~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting