Followers

Friday, January 7, 2011

saya sayang awak. sayang saya tak?

Broommm..Broommm by LittleGurl
saya ade kawan. awak ade? ngagagagagaga!
soalam merapu. LG, ko ngat ko sorang ade kawan? heh*
HAHAHAHAHA

mereka mereka ne amat close antara saya dan mereka dan mereka mereka. er,paham tak? ok. tak paham. boley angkat kaki blah. haha

Diploma Ukur Bahan di uitm seri iskandar menemukan kami di sana. sejak dari semester 1 hingga semester 6 berkongsi ape saja bersama. merempit, bergelak ketawa, menangis terluka, celebrating surprise bufday party tah bape kali tah tak hengat sbb terlalu banyak kalinye,kua makan ramai2 ngan motosikal berlagak macam minah rempit di lorong-lorong gelap, bergossip girls dan macam macam lagi. bile dikenang kembali, memang kelakar gile and sangat happening. this is the most wonderful life that i have.

Bachelor of Quantity Surveying di uitm shah alam kitorang bersama lagi. cuma beza sdikit bile 2 orang dari kami xsambong study tapi teros bekerja. papepom we are still together until now! and u know what, it almost 2 years at shah alam. 1 semester ag tinggal! yea! hopefully we will get flying colour in final exam. sangat cuak oke.=.= xsabau juge nak keje. lalalalalala



cik bie
member paling lame LG kenal sebab da 1 rumet masa part 1 diploma sampai la skang. kalo semester ne abes, means da 5 tahun kitorang bersama. lame kan? cik bie ne owang nye baek sangat. tapi yang menci sal minah sowunk ne sebab suke ceramah n bebel-bebel. kah kah kah. bile da start ceramah rase macam nak tutup telinga pastu larik jauh jauh. haha. pastu paleng geram bile time dye study, LG kena tutup radio @ lagu tu. nyampah taw coz i luv music even nga study. tp dye x. ouh, saya harus hormat cara dye. haha. sayang,i bukan menci taw. xpena menci u pom. i suke dengar u ceramah. sebab i pom sama potpetpotpet cam u. hak hak hak. time kasih sebab selalu kejot i pagi pagi sejak diploma dulu. plish, rahsia i tolom jaga lam poket u jangan kasi koyak!

alyn a.k.a. lingdang
dulu masa kenal liling ne LG da respect sebab mulot dye lancar berkata-kata and sangat peramah pemarah . masa mule mule kenal da macam kenal lame gile da. memang sporting and gile gile. and one more things liling ne budak bijak! lyn, ko bijak x? hahahaha. tq sebab masa dip dulu result aku naek sebab ko taw x. tengop muke ko pom da inspire aku. ko pakai bomoh mane weh?!hahahaha. sem ne bior aku pat 4 plat plaks taw. hak hak hak. jom berentap badminton!

fizah a.k.a jah

budak terengganu yang suke sangat gelak gelak. LG suke kacau dye sebab dye pom suke kaco owg taw. ee..geram2. minah ne nampak je lembut lembut ne tapi kalu da bawak kete @ moto, broom broom memang x hengat dunia. hohohoho! jah, tido sama jom? hahahahahaha

elah

masa part 1 LG memang da kenal sebab 1 class. tapi mula rapat bile 1 bilik lak masa part 2 n g class sama sama. kadang x g sama pom sebab LG suke pegi lambat lambat. hik hik hik. Start dari elah ne la LG mula rapat jugak ngan member member laen masa lam class. Nampak pendiam gile taw, tapi suke bebel macam mak nenek. ouh, bile da stat bebel, malas nak dengar. hahahaha. tapi seyes, dye sangat baek ok. da berpunye da. elah ne peneman waktu makan LG sebab dye pom suke makan nasi macam shaye! lalalalalala.

seha

cik putih melepak ne pemalu jugak owgnye. kire lam group kitorang, LG je kot yg jarang malu malu. hahahaha. Cik putih ne da berpunye, jangan gatal gatal nak ngorat nanti kena belasah ta mangun mangun. harap maklum. hak hak hak. cik putih ne penjual topup terfemes dikalangan kami. kalo nak beli topup sila tempah dapat topup free of charged. hahaha. gile ko kasi free x pasal pasal bankrup suda cik putih ne. laling, i nak si gemok atas katil u tu boley?
ya a.k.a mira a.k.a caw

femes ngan panggilan caw sebab minat cincaw. tapi ase skang ne jarang nampak da minum air jenis tuh. hak hak hak. LG kenal caw ne sebab kitorang 1 clas. macam elah jugak, ag rapat bile masuk part 2 dip. and ag rapat bile practical skali masa kat puchong and 1 umah. hohoho. 1 je LG nak gtaw sal caw ne, dye seorang malas nak makan. hahaha. kadang kene suap suap lak baru makan. adoyai. ubat? memang susa nak telan even 1 bijik pom. sori sayang i terbocor rahsia u. hahaha. tape kan kan kan. er, korang jangan terlebey lebey taw perli member LG neh. eley, korang pom sama kot takot makan obat!Ya,tq for everything oke. manyak gile mende yg share ngan ya slama ne. simpan rahsia tu btol2!

eny

asal dari trengganu, da berpunye dan dipunyai. hak hak hak. LG mula kenal ngan eny ne baru je kot. masa 1st semester degree. xtaw nape masa dip sebelom ne LG ta penah pom tengop eny ne. same with her, dye pom x kenal LG jugak. haha. tapi skang dye da masok geng kitorang memang 1 kepala. suke gelak gelak n sangat sporting. nampak pendiam beb, tapi sebenarnye hati dye tulus, baek sangat. seyes ok! eny, tq sebab sudi jadi kawan kite. ecehceh berkite kite laks. euww,geli mak. hahahaha

ok. ini kawan paling baik yang LG pena ade. sangat baik memang baik sensangat lah. tapena ag jumpa kawan baik gile macam dye ne. muke pom sama cam LG jugak. sama kan kan kan. hahahaha.


ape yg LG nak cakap, LG sayang gile kat korang. korang kawan terbaek yg pena LG jumpa. laen bile zaman skola memang rapat jugak ngan kawan laen. tapi bile berjauhan lame lame ngan kuarga, ngan korunk la tempat segala galanya. hope bile kite sume da graduate, kite still boley kumpul ramai ramai bergossips okies.HAHAHA. er,agak agak sape yg bakal naek pelamin dulu? jeng jeng jengggggg!xtaw xtaw.

p/s : awak sayang saya tak? *sambil kelip kelip mate*
www.tips-fb.com

2 comments:

Zul Mahir on February 26, 2011 at 5:39 PM said...

aku xde ke?

LittleGurl on February 26, 2011 at 6:06 PM said...

expert@ laa nak jugaks ke? bwek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting