Followers

Sunday, January 9, 2011

mane buff earning saya incik nuffnang?

Broommm..Broommm by LittleGurl
kawan kawan da kata saya businesswomen bersama rakan sepasukan, cik bie . HAHAHA. gara gara terlalu suke membuka blog tersayang ini da de title istimewa oley mereka. adoyai.

ramai tanye, eh, betul ke blog boley buat duet? mane dapat duet tu?

ok la jujur LG cakap, LG buat blog bukan semata mata sebab duet. langsung tidak ok. bagi LG blog ne macam diari je. cerita tentang diri dan kehidupan. berkongsi tips and ape saja bersama dalam blog. and i luv blogwalking too walaupom kadang kadang xtinggal jejak kat page bloggers. sekadar nak cari tips and cerita cerita yang boley dikongsikan. itu saja.

tapi tapi tapi..bile LG tengok buff earning LG xnaek naek walaupom da manyak post LG buat, terdetik dalam hati 'incik nuffnang xsuke saya?' uwaaaa!!nape buff earning saya x naek ek?

bloggers out there, pls help me on how to raise up my traffic. uhu. coz im new bloggers here and very new with nuffnang. THANKS ^_^
www.tips-fb.com

1 comments:

penkcintadia on December 23, 2011 at 5:13 PM said...

phm with this situasi LG.. kdg2 bila rindu.pastu xdpt perhatian yg ckup.. ht pon mrajuk.. bnde kcik pon ase nk mronta2.. sbo yup.. dont call it LOVE if no TEARS in it.. follow ya.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting