Followers

Sunday, December 12, 2010

My Games

Broommm..Broommm by LittleGurl
Salam buat semua bloggers.

Cuti-cuti ne LG da buntu fikiran nak buat ape sehari-hari. Ikutkan dessertation a.k.a thesis LG masih belum tersentuh lagi. Haiya. Sangat malas saya ini wahai kawan-kawan. Ouh, bukan. LG masih belum dapat maklumat detail untuk case study.

Intelligent Building : Defects and system failure. Mudah? Tidak mudah ye. Harus cari 4 case study, LG pilih sekitar K.L je and 1 kat Putrajaya. Maklumat system sudah ade, cuma nak kena jumpa and interview mereka2 kat intelligent building tu. Cth macam kat Menara Telekom dan The Gardens. Sape-sape ag taw x kat mane intelligent building yang mudah dapat contact person? Sila pm LG nanti ye. Hihi~ =.=

Bile cuti bermula ne *aceli da dekat sebolan da kat uma* , LG tergedik-gediks bermaen games kegemaran sampai rasa da muak n termuntah-muntah tengok games ne. Sampai akak LG tanye 'eh, x bosan ke'. HAHAHA. Bosan? Tah la. hak hak hak. X kot . XD

game ne kompem ramai da taw n da jemu gile da maen. hak hak hak. tapi Lg suke ^_^

suke maen game ne bile xmampu nak g KFC/Mc'd sebab poket surut. HAHAHA

game ne best jugak. sebab dapat tengop menu macam-macam.

jangan maen-maen, karipap pom ade jugak. name dye bukan karipap, name dye GYOZA.

Disebabkan tinggi xckup, jadi maen game ne pom cukop la untuk jd model.

Ok game masak lagi. Game ne lebey kurang macam wedding dash/ dinner dash. Cuma dalam bentuk macam 3D je.

Setiap next level, ade menu special taw,siap ade resepi lagi. hak hak hak

Ne la restoren game ne.

Ne plaks dapur dye. Kite kena pandai bajet masa sebab x sume masakan ambek masa yang sama. =.=
Ade banyak lagi games yang LG maen :
 Dinner Dash
Wedding Dash
Iggle Pop
Monopoly games
Mystery Case Files Prime Suspects
Pizza Frenzy
Runch Rush
Turbo Pizza
Hotdog King
Virtual Villagers
Luxor
Rally
Turtle Odyssey

Korang suke maen ape laks? Ley share? ^_^


www.tips-fb.com

3 comments:

mira the monster on December 13, 2010 at 10:20 AM said...

bestnye game ni..
rase mcm nk download sekarang !!!

Su'AidaH IsmaiL on December 14, 2010 at 10:14 PM said...

xtry j0j0 fashi0n 3..
heheh
cm bes je game2 len uh..
ni yg d0nl0adni..

LittleGurl on December 15, 2010 at 1:05 AM said...

mira : hehehehe..download la..best! XD
su'aidah : game ne pom LG saje2 maen, ilang bosan. jom maen jom! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LittlegurlPunyeBlog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting